Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Egy borongós napon az FRT reptéri futamán kezdte meg az újévet a Gulf Racing Hungary versenyzőpárosa a Strider Zoltán – Borsfai Dávid duó.

„A téli felkészítés után mindig ki szeretem próbálni az autót és ez valahogy minden évben egy FRT versenyen teszem. Még ha ez egy kis reptéri autózás is, akkor is más a feelingje, mint ha csak tesztelnénk valahol és ilyenkor mi is visszarázódunk picit. Bár januárban az új szerzeményünkkel a 106-ossan mentem picit, de a 208-ast most vettem elő először. A váltót, a kuplungot és a futóművet is teljesen felújítottuk rajta. A holtszezonban az FRT-n kívül nagy lehetőség nem volt, ezért utaztunk el Kalocsára, ami nekünk Egerből a „világvégén” van. Nagyon bíztunk benne, hogy nem csak mi gondolkodunk így és szerencsére az amatőr mezőny mellett ott volt Tellér Anti a 208-assal és Juhász Csabi egy R5-össel. Tizedekre mentek a csaták, nagyon élveztük az egészet és az egész napon át tartó eső sem zavarhatta meg a szórakozásunkat. Neveztünk két kategóriába, amiket megnyertünk és abszolútban az R5-ös páros mögött a második helyen zártunk. Az autó jól vizsgázott, ezért különösebb teendőnk nincs az ORB2-es első verseny előtt” – árulta el Strider Zoltán.

Folytatás a Crumerum Rally-n március közepén, ahol kezdetét veszi az idei ORB2-es szezon.

A csapat partnerei: SIVA Group, Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Forvett, Confidenza, LEAD DESIGN, Szirt BAU Kft., EFTECH, Trans-Sped Kft., Pápai Beton Kft., Metalvision Kft., Schönherz Informatikai Stúdió, BM Komp, Wimmer Trans, Euroll Hungária kft, MM Infinity Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet, Zoi Kingdom Kft., Agria Emelő Kft., Dodo Tech Kft., Truck Parts Impex Kft., Geoteam, North Force Hungary Kft. Good Safety., Erlauer-Eximp Kft.

Legfrissebb cikkek