Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Két párosával ott volt a Mikulás Rallye céljában a Horváth Rallye Ase csapata.

„Kezdjük a Peugeotos párosokkal, Jedlóczky Márk hibamentes versenyt tudhat a háta mögött, pedig ő most ment először murván. Egy erős kategóriába csöppent bele és azt gondolom jól helyt tudott állni. Bertalan Marcinak már nem volt ilyen szerencséje, a reggelre lezúduló hó miatt a csapat hozott egy olyan döntést, hogy ne rajtoljanak el, mert csak kárt tennének az autóban. Marci a hivatalos teszten viszonylag sokat tudott autózni, valahol meg lehet érteni a döntését” – kezdte a beszélgetést Németh 16V Péter, majd hozzátette. „Én és Nagy Matyi fantasztikusat versenyeztünk a Mitsubishivel, ami N-es autó létére nagyon jól helytállt az R4-es autók között. Végül a gyémánt logós autók közül csak kettő tudott megelőzni minket. Műszaki gondunk nem volt, de egy balesetnél meg kellett állnunk, majd az utolsó szakaszon egy R5-ös Fabia-t üldöztünk az utolsó kilométereken, de nem tudtuk megelőzni, hiszen nagyon rossz látási viszonyok voltak. A kislőtér a sok csapadék miatt elég kriminális volt, de mi így is élveztük. Folytatás a Szilveszter Rallye-n, ahol négy autóval állunk majd rajthoz.”

Köszönjük Partnereinknek: Anlamada Motors Kft., Alba Liaton Kft., Euro-Duplex Kft., Pannon Led Kft., Rother.hu Kft., Árva Bt., Túze Kft., Hidvégi László Péter EV., Nestro Kft., Garancia-Sped Kft., R-Agrikol Kft., Markomp Kft., Invu, Komprádor Kft., Vikom-Trans Kft., Wooden Projects Kft., Invicem-Vel Kft., Ikan Kft., Kereken Oil Kft., "BRAUN” Kft., Prior Cash Kft., Sztráda 92 Kft., K.B.T. Hungary Dekor Kft., Kiss László EV., Combit Zrt., Alpha Steam-Co Kft., Zenit-Rent SDTI Kft., Nardon Kft., Haty Szerviz Kft., Hud-Hor Kft., Hudráné Horváth Adrienn, Grünkon Kft., Sipos Shoes Kft., Grünwald Casa Leather Kft., ZsZs Leather Shoes Kft., Wolf Distribution Kft., From-To Hungary Kft., Híröstech Kft., Asian Workforce Kft., Szántó és Fia Kft., WORKX Kft., Dynamic Way Kft., Accounting Energy Kft., HeavyTools, Kovács Gépszer Kft. Hidi Clean Security Kft., Clean&Car Kft., Hevesi Elektro Kft., Szabó Property Management Kft. - Hírös Konténer Kecskemét., Véd-Óv Kft.

Legfrissebb cikkek