Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A minisprinteseknek és licenszeseknek szervezett Árpádtető Rallye ismét rengeteg élményt tartogatott. Nem csak Gyarmati Ariel számára, de vendégeinek is, akik ez úttal Kocsis György helyét foglalták el a jobb1-ben egy-egy szakasz erejéig. A jó hangulatot csak tovább fokozta, hogy a Mitsubishi Lancer Evo IX-es alakulat a leggyorsabb volt a licenszesek között, így kategóriagyőzelemmel is gyarapodtak.

Gyarmati Ariel: Nagyon jól sikerült a hétvégi versenyünk. Gyurival újra felírtuk az Árpádtető-Remeterét közötti szakaszt, mintha csak éles küzdelemre készülnénk. Bebizonyosodott, hogy jó döntés volt, kellett a frissítés, hogy képben legyek, főleg, ha fejben kell lennie a pályának, mert nincs igazi navigátori segítség mellette.

A Mitsubishi végig nagyon jól viselkedett, akárcsak az alkalmi navigátoraink. Az első és második kört még vizes gumikkal tettük meg, csak akkor váltottunk, amikor már fixen száraz volt a pálya, hiszen az elsődleges szempont az volt – az élményszerzés mellett –, hogy a vendégeinket biztonságos körülmények között autóztassuk. A Real Garant munkatársai elégedetten és örömmel az arcukon távoztak, elmondásuk szerint azt kapták, amit vártak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az egyikük nevetve azt mondta nekem a szakasz végén: „Eddig is gondoltam, hogy teljesen hülye vagy, de most már tudom is.” A jó hangulatot csak tovább fokozta, hogy a licenszesek között mi lettünk a leggyorsabbak.

Köszönjük, hogy eljöttek, találkozunk legközelebb a Szilveszter Rallyen!

Kocsis György: Borúsan indult a hétvégénk Árpádtetőn, hiszen szombaton az egész tréning alatt ömlött az eső és hideg volt. Vasárnapra fordult a kocka, és szikrázó napsütés, kellemes idő volt a versenyzéshez. Nem csak mi, de a vendégeink is nagyon jól érezték magukat, sőt, a kategóriagyőzelem is a miénk lett, ami plusz okot adott az örömre.

Az alkalmi navigátoraink igazán elszántak voltak, de ezúttal komolyabb feladatot nem bíztunk rájuk, inkább arra kértük őket, hogy csak az élményre fókuszáljanak. A menetlevél-kezelésben azonban profik voltak. A foglalkozás el is érte a célját, hiszen már most jelezték, hogy jövőre is szeretnének részt venni egy ilyen autóztatáson.

Legfrissebb cikkek