Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A felsőkelecsényi MRC futamon zárta le a 2023-as szezont a Gulf Racing Hungary Peugeotos párosa, a Strider Zoltán – Borsfai Dávid duó.

„Az ORB2 lezárása után mindenképpen szerettünk volna egy futamot az idei évre, így esett a választásunk az MRC hatodik fordulójára, amit szórakozásnak fogtunk fel. Jó kis verseny volt, ami nagyon tetszett benne, hogy amatőr közegben mehettünk. Minden gyorsasági után, mikor várakoztunk, hogy visszamenjünk a rajtba, sok idő volt felidézni a múltat a többi sporttárssal. Nagyon régen nem nevettem ennyit. Kicsit visszakanyarodva a versenyhez, reggel esős időjárás fogadott minket, aminek köszönhetően olyan volt mintha jégen autóztunk volna. A híres felsőkelecsényi szerpentin fehér aszfaltja nagyon csúszott, ezért nagyon észnél kellett lenni, de ezzel is sok új tapasztalatot szereztünk, azt gondolom. Jó volt a tempónk, és ha az időeredményeket nézzük, mi voltunk a legjobb licences páros, ám mivel valahol beírtak nekünk egy lassító érintést csak a második helyen zártunk. Nem emlékszem az esetre, az autón sem látszódik semmilyen nyoma, viszont az egyik videó alapján kiderült, hogy jogos a büntetés. Nem az eredmény miatt mentünk, ezért semmiféle jelentősége nincs az esetnek. Összességében jó nap volt, esős és száraz időben is tudtunk menni. Most jön a szokásos év végi autó szétszedés” – mondta a verseny után Strider Zoltán.

A csapat partnerei: SIVA Group, Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Forvett, Confidenza, LEAD DESIGN, Szirt BAU Kft., EFTECH, Trans-Sped Kft., Pápai Beton Kft., Metalvision Kft., Schönherz Informatikai Stúdió, BM Komp, Wimmer Trans, Hardy Working Tools, MM Infinity Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet, Elastica Bt., Zoi Kingdom Kft., Agria Emelő Kft., Dodo Tech Kft., Truck Parts Impex Kft., Geoteam, North Force Hungary Kft. Good Safety., Erlauer-Eximp Kft.

Legfrissebb cikkek