Pozitív élményekkel tértek haza a PSZA Motorsport versenyzői az ausztriai Herbst Rallye-ról. Szabó Árpád és Papp Arnold az RC4-es kategória hetedik helyén zárta a futamot a Citroen C2 R2 Max versenyautóval úgy, hogy előttük csakis kizárólag turbós autó végzett.

„A bajnokságok lezárása után úgy döntöttünk Arnie-val, hogy egy kicsit mi is kikapcsolódunk és ezt az autósportban fogjuk megtenni, ezért választottunk egy külföldi futamot és az ausztriai 26. Herbst Rallye-ra tettük le a voksunkat. Sokan tudják, hogy ez a régi Semperit Rallye helyszínén zajlik, és ez az osztrák Challenge és az Alpok Adria Kupa záró futama is. A környék ismerős volt, hiszen a W4 Rallye-t nem messze innen rendezték. A pénteki nap folyamán négy különböző pályát kellett feldolgoznunk, amiket korábbról nem ismertünk. Annak ellenére, hogy egész nap nagy köd volt, az itiner írásunk egészen jól sikerült. Szerencsére az időjárás a szebbik arcát mutatta szombatra, ezért szép őszi időben tudtunk versenyezni. Tetszett, hogy az osztrákok máshogy gondolkodnak, hiszen délelőtt két ilyen, délután pedig két olyan gyorsasági szakasz volt. Minden a szervizpark köré lett kitalálva, gördülékenyen zajlott az egész verseny. Fantasztikusan éreztük magunkat, jó volt az ismeretlenben versenyezni. Érdekes volt az is, hogy a jó minőségű aszfalt egyszer csak átváltott murvára, ami egyáltalán nem volt zavaró. Nagyon sok néző volt, elképesztő élmény volt ennyi ember között versenyezni. Nyilván ez köszönhető annak is, hogy itt volt a Ford gyári csapata is, Tanak a WRC-vel, míg Fourmaux egy Rally2-es Fiesta-val indult. Természetesen magyar indulóból sem volt hiány, többek közt ott volt a rally szakág vezető úr, Hoffer Zsolt is. Plusz jó kedv, hogy sikerült elérnünk a kitűzött célunkat és az RC4-es kategóriában elsők voltunk a szívó autók között. Boldogan tértünk haza, jó volt végig a hangulat. Mindenképpen meg kell említenem, hogy Arnie navigálása számomra 100%-ban kielégítő volt” – foglalta össze az ausztriai kirándulást Szabó Árpád.

Köszönet a csapat együttműködő partnereinek: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Interpasszív Kft., SZRV Racing Kft., Handball Family Bt., Wood Day Kertészeti Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., ECON Consulting Kft., Solution 4 All Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt., Millers Oils Hungary, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft., BPracing.hu, Ten-Line Kft., Kulcsár-System Kft., MNASZ Tehetséggondozó Program, Wall Print Hungary Kft., Better and Better Bt., LOTTE Chemical Magyarország Kft.