Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Herbst Rallye-n állítja újra csatasorba a Győr Rally-n balesetet szenvedő Citroen C2R2 Max versenyautóját a PSZA Motorsport csapata.

„Miután lezárultak a Magyar Bajnokság futamai levezetésképpen azt gondoltuk kipróbáljuk magunkat az osztrák szezonzárón, ahová a kis Citroennel fogunk érkezni. A Herbst Rallye a régi Semperit Rally rövidebb és egyszerűbb formája. Az egy napos verseny 250 kilométer össztávval és 100 kilométer gyorsasági szakasszal vár minket. Négy különböző gyorsasági szakaszon rendezik a versenyt és nagyon sok murvás összekötő szakasz van benne. Úgy gondolom, hogy biztosan sok izgalmas élménnyel fogunk majd gazdagodni. A csapatból egyedül én indulok és Arnie fogja majd olvasni az itinert. Nagy reményekkel vágunk neki a versenynek, ahol több magyar résztvevő is lesz. A kategóriánk nagyon népes és reméljük a kis méregzsákkal jókat fogunk majd meccselni, de az élmény lesz a lényeg, és hogy jól érezzük magunkat” – harangozta be az előttünk álló hétvégét Szabó Árpád, aki a múlt hétvégén a Rábaringen próbálta ki a versenyautóját. „Pont jókor rendezték a Rábaringen a versenyt, ahol közel 80 kilométert tudtunk menni. Az autó a Szetei Norbi féle baleset után most ment először, amit az elmúlt hetekben állítottunk vissza a 100%-os állapotába. A teszt jól sikerült, nem volt a kocsival semmilyen komolyabb probléma. Az időjárásnak köszönhetően több beállítást is ki tudtunk próbálni, illetve Arnie navigátori tudását is át tudtuk mozgatni.”

Köszönet a csapat együttműködő partnereinek: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Interpasszív Kft., SZRV Racing Kft., Handball Family Bt., Wood Day Kertészeti Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., ECON Consulting Kft., Solution 4 All Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt., Millers Oils Hungary, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft., BPracing.hu, Ten-Line Kft., Kulcsár-System Kft., MNASZ Tehetséggondozó Program, Wall Print Hungary Kft., Better and Better Bt., LOTTE Chemical Magyarország Kft.

Legfrissebb cikkek