Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Izgalmas WHB Győr Rally-n van túl a PSZA Motorsport csapata.

„Ez volt az összes bajnokság számára az utolsó előtti forduló. Hosszú és izgalmas versenyt raktak össze a szervezők egy Magyarországon egyedi belvárosi gyorsasági szakasszal. Szombaton a ORB, az ORB3 és a Historic mezőnye versenyzett, míg vasárnapra az ORB3-at az ORB2 váltotta. Alapvetően jó hétvégét zártunk, hiszen a Peugeot Kupában mindkét párosunk célba ért. Berta László második lett, Zagyva Lajos pedig az első helyen zárt, viszont úgy döntött, hogy támogatja a fiatalságot és nem szeretne beleszólni a kupa év végi értékelésébe, ezért a célban leadta a menetlevelét, a serlegeit pedig átadta Bertalan Marcinak. A hétfői napon derült ki, hogy Berta Laci motor teljesítmény problémákkal küzdött, ezért nem tudott úgy menni, ahogyan szokott. Természetesen a Rally Hungary-ra ezt a problémát ki fogjuk küszöbölni egy új erőforrással. ORC-ben a Helembai Zsolt, Szőnyi András, Nagy Gábor és Kiscsatári Imre is részt vett a versenyen. Nagy Gabiék sajnos az utolsó szakasz, utolsó előtti kanyarjában búcsúztak egy értelmetlen hiba miatt, az egyik vízcső bilincse törött ketté. Egy rövid szerelés után az autó a saját lábán tért vissza a szervizparkba. Mint tudjuk a versenyzéshez a jó szerencse is szükséges. Ennek ellenére jól érezték magukat, és majdnem teljesítették az egész távot. A Historic mezőnyében Szombathelyi Péter, Zsolna Józsi képviselte a csapatunkat, míg Csukovics István a szervizsátrunk alatt volt megtalálható. Zsolna Józsi megnyerte a kategóriáját, Szombathelyi Petiék motor probléma miatt estek ki. Az ORB2-es fiúk elég erősen bekezdtek, majd a Tényő – Ravazd pálya meg is tréfálta néhányukat, köztük Szetei Norbiékat is. Ez a rallyban benne van, ha siet az ember, néha sérül is. Nagyon sajnáljuk őket, szerettek volna a bajnoki tabellán előrébb lépni. Azért a megmaradt párosaink hozták a tőlük elvárhatót, többen is ott voltak a kategóriájuk dobogóján. Összességében jó, de nagyon kemény hétvégén vagyunk túl és javarészt boldogan jöttünk haza. Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a versenyzői összekötőknek, hiszen a sok időjóváírás miatt nagy szükség volt a szakértelmükre” – foglalta össze a győri hétvégét Szabó Árpád, majd beszélt kicsit a folytatásról is. „Ezen a héten Arnie Szófiában indul. A bolgár szövetség meghívására érkezik egy városi versenyre, ahol szeretnék, hogy bemutassuk nekik a zöld autót. Ahogy Győr közönsége is megcsodálhatta a fenevadat, most Szófia emberei is ezt tehetik. Arnie pedig biztosan mindent meg fog tenni, hogy csakis kizárólag látványosan a nézőket kiszolgálva autózzon. A következő hétre Nova Gorica szerepel a naptárunkban, ahol Pazsitka István biztosan, én pedig kételyek között csodára várva, hogy indulhassak, hiszen a Norbi által összetört Citroent kellene talpra állítanunk addig. Aztán jönnek ismét a hazai futamok, először az ORB2-ORB3-nak Miskolcon, majd az ORB-Historicnak Nyíregyházán.
230913 psza gyor beszamolo n2
Köszönet a csapat együttműködő partnereinek: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Interpasszív Kft., SZRV Racing Kft., Handball Family Bt., Wood Day Kertészeti Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., ECON Consulting Kft., Solution 4 All Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt., Millers Oils Hungary, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft., BPracing.hu, Ten-Line Kft., Kulcsár-System Kft., MNASZ Tehetséggondozó Program, Wall Print Hungary Kft., Better and Better Bt., LOTTE Chemical Magyarország Kft.

Legfrissebb cikkek