Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Minden bajnokságban érdekelt lesz a PSZA Motorsport csapata a hétvégi győri futamon.

„Az Országos Rally Bajnokság mezőnye a WHB Győr Rally-n tér vissza az aszfaltos pályákra, amiből már csak kettő verseny van idén. Sajnos nagyon szomorú Veszprém Rallye-n vagyunk túl, ami nyilván még mindenkiben benne van. Ezen a versenyen újra együtt indul az összes bajnokság, ennek köszönhetően az egyesületünk 17 db nevezést adott le, plusz még a Szetei Norbi, aki az autónkat bérli. Továbbá Arnie is ott a zöld Ladával, de ő csak a városi pályán fog menni. A Győr Rally nagyon régen volt utoljára, ennek köszönhetően mindenki nagy izgalommal várja. Az útvonal tervben több klasszikus gyorsasági szerepel, amiből a Rábaringet emelném ki, ami biztosan sorsdöntő lehet a párosok számára. A Peugeot Kupában Berta Laci vezeti a bajnokságot és ezt a pozíciót szeretnénk is megtartani, hiszen sok kihívója lesz majd, köztük Zagyva Lajossal, akiről tudjuk, hogy nagyon gyors. Nagy reményekkel vágunk neki a futamnak és bízunk a legjobbakban, és hogy sok néző fog majd nekünk szurkolni” – árulta el gondolatait Szabó Árpád.
230907 psza gyor beharangozo n2
Köszönet a csapat együttműködő partnereinek: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Interpasszív Kft., SZRV Racing Kft., Handball Family Bt., Wood Day Kertészeti Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., ECON Consulting Kft., Solution 4 All Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt., Millers Oils Hungary, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft., BPracing.hu, Ten-Line Kft., Kulcsár-System Kft., MNASZ Tehetséggondozó Program, Wall Print Hungary Kft., Better and Better Bt., LOTTE Chemical Magyarország Kft.

Legfrissebb cikkek