Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Győrben folytatódik az Országos Rally Bajnokság, ahonnan nem hiányozhat a Gulf Racing Hungary csapata sem.

„A győri versenyen csak én és Dávid indulunk, Patrik családi elfoglaltság miatt kihagyja a futamot. Ennek ellenére az autója ott lesz az ORC-ben, Pék Gábor küldi majd harcba” – kezdte a beszélgetést Strider Zoltán, aki Győrt is hazai versenynek nevezheti, hiszen navigátora Borsfai Dávid itt él. „Dávid most annyira izgatott, mint én Eger előtt. Kíváncsian várom hogyan alakul a hétvége. Rábaringen nagyon régen mentem, ezek az épített jellegű pályák mindig tetszeni szoktak. Az erdészeti útról már nem ezt gondolom, pilótaként valószínűleg az kihívás lesz. Az autót felkészítettük a versenyre, az egri problémát kijavítottuk, majd gurultunk kicsit helyben, de a hivatalos teszten is mentünk, hiszen úgy szeretnénk nekimenni úgy a versenynek, hogy teljes mértékben felkészülünk és a kocsit is jól beállítjuk.”

A csapat partnerei: SIVA Group, Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Forvett, Confidenza, LEAD DESIGN, Szirt BAU Kft., EFTECH, Trans-Sped Kft., Pápai Beton Kft., Metalvision Kft., Schönherz Informatikai Stúdió, BM Komp, Wimmer Trans, Hardy Working Tools, MM Infinity Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet, Elastica Bt., BOMBA!, Zoi Kingdom Kft., Agria Emelő Kft., Dodo Tech Kft., Truck Parts Impex Kft., Geoteam, North Force Hungary Kft. Good Safety., Erlauer-Eximp Kft.

Legfrissebb cikkek