Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Tragikus balesettel idő előtt ért véget a 2023-as Veszprém Rallye.

„Nagy reményekkel vágtunk neki az idei második murvás futamnak, ám sajnos, ahogyan az időjárás, úgy a verseny is borús hangulattal végződött. Nagy szomorúsággal tölt el minket, hogy egy ilyen kiváló pilótát, navigátort és embert veszítettünk el a hétvégén, egy ilyen sajnálatos baleset végett, amiről mindig tudjuk, hogy benne van a játékban, de sosem szeretnénk felfogni, és amikor megtörténik, mindig nagyon mélyre hat az emberekben. Most is ez történt az első gyorsasági szakaszon” – kezdte szomorúan a beszélgetést Szabó Árpád, a PSZA Motorsport csapatkoordinátora. „A versenyzőink javarészt már a szerviz parkban voltak, amikor hallottuk a hírt. Nehéz ezzel kapcsolatban bármit mondani, ahogyan a hétvégével kapcsolatban is nehéz pozitív dolgokról beszélni. Furcsának találjuk, hogy a versenyirányítás úgy döntött, hogy értékeli ezt a versenyt, hiszen voltak olyan versenyzők, akik – és itt gondolok a P13-as versenyzőinkre – egy gyorsasági szakaszt sem teljesítettek. Akkor, amikor lezártuk ezt a versenyt, akkor minden szempontból le kellett volna zárni és elgondolkodni azon, hogy a Mikulás Rallye-n Csabi emlékére ezt bepótolni. A csapat előkelőbb rajtszámos versenyzőinek egyébként jól sikerült a verseny első két szakasza, mindenki hozta azt az eredményt és időt, amit vártunk tőle, így mondhatjuk, hogy jól kezdtük a versenyt, de sajnos sosem fogjuk megtudni, milyen lett volna a vége. A PSZA Motorsport teljes személyzete nevében csak azt kívánhatom, nyugodj békében Nemes Csabi.”

Köszönet a csapat együttműködő partnereinek: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Interpasszív Kft., SZRV Racing Kft., Handball Family Bt., Wood Day Kertészeti Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., ECON Consulting Kft., Solution 4 All Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt., Millers Oils Hungary, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft., BPracing.hu, Ten-Line Kft., Kulcsár-System Kft., MNASZ Tehetséggondozó Program, Wall Print Hungary Kft., Better and Better Bt., LOTTE Chemical Magyarország Kft.

Legfrissebb cikkek