Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Sajnos csak utcai viseletben volt ott a HRC East Rally célceremóniáján a Gulf Racing Hungary versenyzőpárosa, a Strider Zoltán – Borsfai Dávid duó. Vezették a versenyt, de technikai probléma miatt lecsúsztak a második helyre majd, amikor azon gondolkodtak, hogyan tovább az autójuk megállt, sanszot sem hagyva egy eredményes hazai versenyre.

„Jól kezdődött minden, voltunk abszolút elsők, ami nagyon pozitív, hiszen végre megtaláltuk a tempót és önmagunkat, jól működött a kocsi, a gumik is ideálisak voltak és minden adott volt egy jó csatára. Helyenként még magunkat is megleptük, főleg a terpesi teljesítményünk volt nagyszerű. Ott nekünk a 165 km/h a vége, mai napig nem értjük, hogyan autóztunk első időt, hiszen vannak a mezőnyben sokkal gyorsabb autók. Sirokon tavaly is nyertünk gyorsot és most is sikerült, ráadásul ezt az időt később sem szárnyalta felül senki. A vasárnapi első kör után nagyon boldog volt mindenki, majd az etapon nagyon elszomorodtunk, hiszen beragadt a kuplung pedál. Korábban volt már ilyen problémánk, akkor önindítóval rajtoltunk, most is ezt tettük, így műszaki problémával kellett teljesítenünk a második kört. Azt gondoltuk, itt a vége és esélyt sem kapunk majd egy jó eredményre, ennek ellenére ott maradtunk az élbolyban, a második kör után csak egy helyezést veszítettünk. Utólag látva a belső felvételeken, ezen akciók gyorsonként 6-8 másodpercekbe kerültek. A siroki gyorsról elindultunk a szerviz parkba, ahol reméltük a fiúk tudnak valamit kezdeni a problémánkkal, ám az autó megállt. Az AC pumpa adta meg magát, így kiestünk a versenyből. Nagyon szomorúak vagyunk, hiszen egy jó eredménnyel komoly előnyre tehettünk volna szert a bajnokságban, így viszont eléggé visszacsúsztunk. Talán az egyetlen jó dolog, ami ezután történt, hogy hazai kézben maradt a győzelem, Czékmány Norbinak ezúton is gratulálunk. Most jön egy kisebb szünet, az autót rendbe rakjuk és Győrben támadunk” – mondta Strider Zoltán.
230720 gulf eger n2

A csapat partnerei: SIVA Group, Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Forvett, Confidenza, LEAD DESIGN, Szirt BAU Kft., EFTECH, Trans-Sped Kft., Pápai Beton Kft., Metalvision Kft., Schönherz Informatikai Stúdió, BM Komp, Wimmer Trans, Hardy Working Tools, MM Infinity Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet, Elastica Bt., BOMBA!, Zoi Kingdom Kft., Agria Emelő Kft., Dodo Tech Kft., Truck Parts Impex Kft., Geoteam, North Force Hungary Kft. Good Safety., Erlauer-Eximp Kft.

Legfrissebb cikkek