Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Mecsek Rallye helyett a HRC East Rally-t választotta a Solid Racing Team Historicos párosa, a Gyenes András – Horváth Levente duó. Az ok egyszerű, a pécsi versennyel egyidőben a pilóta magánéleti elfoglaltság miatt nem tudott indulni, így teljes vállszélességgel készülhettek az egri versenyre, ami amúgy a kedvencük.

„Elkerültek a technikai problémák az egész verseny ideje alatt, így felszabadultan tudtunk végig autózni. A szarvaskői dobálós rész volt a kedvencünk, de az egész futam összeségében nagyon jó volt, szeretjük ezeket a gyorsasági szakaszokat, bátran mondhatom, ez a kedvenc versenyünk. Jó volt a tempónk és most egyszer sem kalandoztunk, csak a meleggel kellett megküzdenünk. A kategóriatársak nagyon nyomták az elejétől fogva, de többen búcsúztak a verseny végéig, ami számunkra így a D2-es korcsoport második helyéért járó serlegeit hozta össze. Boldogok vagyunk, jó pályákon és fantasztikus szervezés mellett versenyezhettünk. Folytatás Győrben, ami minden párosnak egy új verseny lesz. Mi már nagyon várjuk...” – árulta el gondolatait Gyenes András.
230720 solid racing gyenes eger n2

A csapat együttműködő partnerei: Tánci Kft., Krarusz.hu, C+D Automatika Kft., Hàrom-Társ Kft., Koos-Weber Kft., SeqOmics Kft., Robitlag Bt., NN Pénzügyi Tanácsadó Bt., ATG&CO Kft., Raiker Kft., Dél-Projekt Kft., Ecoffice Technology Kft., Best-Vill 2000. Kft.

Legfrissebb cikkek