Felemás eredményekkel tért haza az egri HRC East Rally-ról a PSZA Motorsport csapata.

„Nagyon nehéz és meleg versenyen van túl a csapatunk, akik ennek ellenére is jól érezték magukat, hiszen a szervezők kitettek magukért. Gördülékenyen zajlott a hétvége, jó összerakták a programot. A PSZA Motorsport oldaláról ez volt a legpozitívabb, hiszen sok kieső versenyzőnk volt, köszönhető ez a nagyban a hőségnek is” – kezdte a verseny értékelését Szabó Árpád csapatkoordinátor.
230720 psza eger n6
„ORB2-ben műszaki probléma érte utol Tellér Antit, Furák Ádit és Endrődi Lacit is, így egyedül Szetei Norbi tartotta bennünk a lelket, akit szerencsére most elkerültek a problémák, így sikerült a kategória negyedik helyet megszereznie. Historicban Szombathelyi Peti munkahelyi elfoglaltság miatt maradt távol, így Zsolna Józsival és Csukovics Istvánnal voltunk jelen. Sajnos itt is mindkét versenyző kiesett, Csukovicsék nagyot estek, míg Zsolnáék a kategóriájuk második helyéről búcsúztak műszaki hiba miatt. ORB3-ban hoztuk a legjobb eredményeket. Négy párosunk közül hárman ott voltak a Dobó téri célceremónián. Bárdos Krisztiánék megnyerték a kategóriát, Faragó Istvánék másodikok lettek, Kosztolányi Laciék hatodikok, míg Mészáros Laciék az utolsó szakaszon búcsúztak. Teszt kategóriában is volt indulónk Szabó Attila az Opel motoros Lada első éles bevetésén volt. Az autó jól muzsikált, apró hibák voltak, de összességében minden jó volt, sikeresnek mondható a teszt. Sajnos még nem tudják mikor és hol láthatjuk őket legközelebb. A folyatásban irány a ceredi R-Cup, ahol újra népes mezőnnyel veszünk részt. Ott lesz a Zagyva család, Dorka most próbálja ki az új turbós Peugeotot a veszprémi futam előtt, Zagyva Lali is erre a versenyre hangol. Pazsitka István Nova Goricára tesztel, míg én és Arnie is újra kocsiba ülünk.”
230720 psza eger n5

Köszönet a csapat együttműködő partnereinek: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Interpasszív Kft., SZRV Racing Kft., Handball Family Bt., Wood Day Kertészeti Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., ECON Consulting Kft., Solution 4 All Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt., Millers Oils Hungary, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft., BPracing.hu, Ten-Line Kft., Kulcsár-System Kft., MNASZ Tehetséggondozó Program, Wall Print Hungary Kft., Better and Better Bt., LOTTE Chemical Magyarország Kft.