Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Újra beveszi Eger városát a PSZA Motorsport csapata, ahol a ORB2, az ORB3, a Historic bajnokságok mellett a teszt kategóriában is lesz versenyzőjük.

„Sokáig kérdőjel volt, hogy melyik város kapja meg a lehetőséget, de nagyon örülünk, hogy végül Egerre esett a választás, hiszen így idén sem marad ki Eger a rally körforgásából. A Dobó tér egy klasszikus rajt és célceremóniás rallys helyszín” – kezdte beharangozóját Szabó Árpád. „Mind ORB2-ben, mind pedig ORB3-ban kiélezettek a küzdelmek, ezért biztosan jó csaták várhatók majd most is. Szombaton szuperspeciál szakasszal melegítenek a párosok, vasárnap pedig kezdetét veszi az egri csata. Klasszikus pályákon zajlik majd a küzdelem és mi már nagyon várjuk, hogy ott legyünk. Nagy hőségre lehet számítani, ez biztosan feladja majd a leckét mindenkinek. ORB2-ben Szetei Norbiék ismét a Citroennel indulnak, ami sajnos a Mecsek Rallye-n nem tudta célba vinni a fiúkat, de reméljük, hogy most az autó a nyergesi formáját mutatja és Norbiék újra a bajnokság éléről várhatják majd a folytatást. A bajnokságban ott lesznek még Endrődi Laciék, Furák Ádiék és Tellér Antiék is. Historicban sajnos Szombathelyi Petiék nem tudnak rajthoz állni, mivel a héten lezúduló eső miatt a munkahelyi elfoglaltság a rally elé került, ezért Zsolna Józsiék egyedüliként viszik a PSZA Motorsport csapatát. A teszt kategóriában Szabó Attila indul az Opel motoros Ladával. Eddig csak a Szilveszter Rally-n indult, ez lesz az első éles bevetése a kocsinak, ezért is megy a teszt mezőnyében. Az ORB3-ban is szép számban lesznek versenyzőink.”

Köszönet a csapat együttműködő partnereinek: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Interpasszív Kft., SZRV Racing Kft., Handball Family Bt., Wood Day Kertészeti Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., ECON Consulting Kft., Solution 4 All Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt., Millers Oils Hungary, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft., BPracing.hu, Ten-Line Kft., Kulcsár-System Kft., MNASZ Tehetséggondozó Program, Wall Print Hungary Kft., Better and Better Bt., LOTTE Chemical Magyarország Kft.

Legfrissebb cikkek