Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Mecsek Rallye-n folytatódik az Országos Rally Bajnokság, ahol a Gulf Racing Hungary újra két párossal indul. Strider Zoltán – Borsfai Dávid ORB2-ben a Peugeottal, míg Szilágyi Patrik – Kiskuti Adrián a BMW-vel ORC-ben harcol az eddig megszerzett pontok növelésén.

„Nagyon szeretek a Mecsekben versenyezni, sok jó emlékem származik onnan, a pályák is közel állnak a szívemhez és már maximálisan felkészülve várom a futamot. Picit tudtam menni az autóval is, megpróbáltuk kiszűrni a jeladó problémát, amit úgy gondolok sikerült is. Jelenleg minden jól működik és igyekezni fogunk, hogy a pályafeldolgozás is jól menjen. A bajnokság erős, a kategóriánkban ismét sokan vagyunk, és már nagyon várjuk a futamot” – kezdte a beszélgetést Strider Zoltán.

Zoliék mellett Patrik is nagyon készül, ez lesz a második pécsi versenye. Jelenleg az ORC élén áll, és nem titkolt szándéka, hogy ott is maradjon az elejében.

„Ez lesz a második versenyünk a Mecsekben, az első jól sikerült, reméljük idén hasonló jóra számíthatunk. A pályák tetszenek, jó ritmusban lehet rajtuk menni, az idei tempónkat szeretnénk átvinni a Mecsek lábához is. Erős a mezőny, sokkal erősebb, mint korábban, de jelenleg mi vezetjük a bajnokságot és nagyon keményen kell küzdenünk, hogy az élen is maradhassunk, de ez egy technikai sport, itt bármi megtörténhet. Újra népes a 2WD+ is, remélhetőleg itt is lehet majd a jó eredményért küzdeni. Az autó készen van, maximálisan fel lett készítve és reméljük, a technikai problémák elkerülnek majd minket” – tette hozzá Szilágyi Patrik.

A csapat partnerei: SIVA Group, Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Forvett, Confidenza, LEAD DESIGN, Szirt BAU Kft., EFTECH, Trans-Sped Kft., Pápai Beton Kft., Metalvision Kft., Schönherz Informatikai Stúdió, BM Komp, Wimmer Trans, Hardy Working Tools, MM Infinity Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet, Elastica Bt., BOMBA!, Zoi Kingdom Kft., Agria Emelő Kft., Dodo Tech Kft., Truck Parts Impex Kft., Geoteam, North Force Hungary Kft. Good Safety.

Legfrissebb cikkek