Hazai pályán versenyez a hétvégén a Horváth Rallye Ase csapata, ami a korábbi forduló után picit átalakult.

„Jön az év versenye, és ha az időjárás beleszól biztosan nagyon kemény lesz. Az idei pályák a tempóról és a bevállalóságról szólnak és mi ez alapján készülünk. Tíz versenyautót indít az egyesület a Mecsek Rallye-n, az ORB2 és az ORB3 bajnokságok előtt az előfutók között ketten is csapatunkat erősítik Kovács Roland és Luczó János személyében. ORB3-ban négy párosunk megy, Borza Balázs, Rácz Gábor, Buris István és Pazaurek Attila irányításával. Remélem, újra összejön a Rácz – Borza csata a top mezőnyben. Rally1-ben az ORC-ben Matics Misit - WRC ide vagy oda - szintén az elejébe várom, ahogyan a közönség kedvenc BMW-s Hevesi Norbitól is jó eredményre számítok. ORB-ben a Peugeot Kupában a Bertalan Marci a Kupa éléről várja a futamot és én a fiammal Németh 9V Péterrel megyek. Ez egy ilyen családi összejövetel a versenyre. Meglátjuk, majd mit hozunk ki ebből” – mondta Németh 16V Péter.
230621 horvath n2
A 2023-as Mecsek Rallye pénteken kezdődik, és szombat délután véget is ér. A párosoknak összesen 12 gyorsasági szakaszt kell majd teljesíteniük.

Köszönjük Partnereinknek: Anlamada Motors Kft., Alba Liaton Kft., Euro-Duplex Kft., Pannon Led Kft., Rother.hu Kft., Árva Bt., Túze Kft., Hidvégi László Péter EV., Nestro Kft., Garancia-Sped Kft., R-Agrikol Kft., Markomp Kft., Invu, Komprádor Kft., Vikom-Trans Kft., Wooden Projects Kft., Invicem-Vel Kft., Ikan Kft., Kereken Oil Kft., "BRAUN” Kft., Prior Cash Kft., Sztráda 92 Kft., K.B.T. Hungary Dekor Kft., Kiss László EV., Combit Zrt., Alpha Steam-Co Kft., Zenit-Rent SDTI Kft., Nardon Kft., Haty Szerviz Kft., Hud-Hor Kft., Hudráné Horváth Adrienn, Grünkon Kft., Sipos Shoes Kft., Grünwald Casa Leather Kft., ZsZs Leather Shoes Kft., Wolf Distribution Kft., From-To Hungary Kft., Híröstech Kft., Asian Workforce Kft., Szántó és Fia Kft., WORKX Kft., Dynamic Way Kft., Accounting Energy Kft.