Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Jó érzésekkel és nagy várakozással tekint a hétvégi ORB3-as szezonnyitó, a Crumerum-Nyerges Rally-ra a Horváth Rallye Ase csapata.

„ORB3-ban indítunk főleg párosokat, a mezőny elejében ott van Rácz Gábor – Szijártó Róbert duó, akiktől várhatjuk majd a jó eredményeket. Reményei szerint Zákányi Janika nyomdokaiba lépnek, de ott van a mezőnyben a Kapás János – Fenyvesi Péter duó is. Jani tavaly többször is megmutatta, vele is számolni kell. Szintén új a csapatban a Lipóczky Dániel – Motil Zoltán duó, ők egy BMW-vel riogatják majd a kategória társakat. A sorban szerepel még a Borza Balázs – Kökényesdi-Pap Dániel duó neve is, akik egy Ladával indulnak és természetesen Buris István Móczik Kornél duó sem hiányozhat a rajtvonalról. Tavaly ők dobogón végeztek a kategóriában. Idénre erősödött a mezőny, de mi szeretnénk, ha folytatnák a jó szereplést” – kezdte a beszélgetést Németh 16V Péter. „Novák Tomi majd csak Pécsen indul, viszont a Matics Mihály – Maricsek Miklós páros ott lesz a Teszt mezőnyében az új R4-es Mitsubishivel.”

A Crumerum-Nyerges Rally programja szombaton az átvételekkel kezdődik majd, este ünnepélyes rajtceremóniát rendeznek Nyergesújfalun a Civilek Házánál, majd vasárnap Lábatlan – Bajna és Tatabánya – Rugógyári út gyorsasági szakaszokat rendeznek.

Köszönjük Partnereinknek: Anlamada Motors Kft., Alba Liaton Kft., Euro-Duplex Kft., Pannon Led Kft., Rother.hu Kft., Árva Bt., Túze Kft., Hidvégi László Péter EV., Nestro Kft., Garancia-Sped Kft., R-Agrikol Kft., Markomp Kft., Invu, Komprádor Kft., Vikom-Trans Kft., Wooden Projects Kft., Invicem-Vel Kft., Ikan Kft., Kereken Oil Kft., "BRAUN” Kft., Prior Cash Kft., Sztráda 92 Kft., K.B.T. Hungary Dekor Kft., Kiss László EV., Combit Zrt., Alpha Steam-Co Kft., Zenit-Rent SDTI Kft., Nardon Kft., Haty Szerviz Kft., Hud-Hor Kft., Hudráné Horváth Adrienn, Grünkon Kft., Sipos Shoes Kft., Grünwald Casa Leather Kft., ZsZs Leather Shoes Kft., Wolf Distribution Kft., From-To Hungary Kft., Híröstech Kft., Asian Workforce Kft.

Legfrissebb cikkek