Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Felemás Szilveszter Rallye-n van túl a Horváth Rallye Ase, több versenyzőjük is váltó problémával küszködött.

„Sajnos Spitzer Gábor és jómagam nagyon gyorsan kiestünk a versenyből, mert a Honda váltója megadta magát, majd az első nap végén ugyanígy járt a Németh 8V Péter – Spath Szabolcs duó is, akik egy vadonatúj váltóval vágtak neki a versenynek. Nagyon remélem csak valami pici probléma lesz” – kezdte a beszámolóját Németh 16V Péter.

Innentől a hátsó kerekes vonalon volt a csapat szeme.

„Nagy Tomi a BMW-vel szépen autózott, minden kanyarban füstölt alatta a hátsó kerék, végül a Just4fan második helyén zárta a versenyt. Ha nincsenek a megforgások, meg is nyerhette volna a kategóriáját. Hasonlóan jó teljesítményt nyújtott a navigátorból pilótává alakuló Vidécz Zsolt is, aki kiegyensúlyozott autózással az utolsó gyorsaságin bukta el a második helyét egy váltókartörés miatt. Szinén fantasztikusan mutatkozott be Jankó Máté, aki második lett a kategóriájában. Nem számítottam ilyen jó eredményekre, ami kellően feldobta a rossz napunkat. Sajnos egy sajnálatos esemény is volt a rendezvényen, elhunyt egy versenyzőtársuk. Ezúton is szeretnénk a részvétünket kifejezni a családja és a barátai részére. A folytatásról még nagyon korai beszélni, hiszen nincs RVSZ, sem versenynaptár és reméljük, hamarosan láthatunk majd valamit az új vezetéstől” – zárta a beszélgetést Németh 16V Péter.

Köszönjük Partnereinknek: Mirelite Mirsa Zrt., Kovács Gépszer Kft., S.D. Mini Car Kft., Efficiency Kft., From-to Hungary Kft., Wolf Distribution Kft., Nardon Kft., Nrg-Agent Kft., Flow Motion Pro Kft., Nestro Hungária Kft., Hevesi Elektro Kft., Hufbau Braun Kft., Stihl R-Agrikol Kft., Komprádor Kft., Markomp Kereskedelmi és lakberendezési Kft., Pannon Led Kft., Euro-Duplex Kft., Gamma-Modul Kft., K-Flórián Tűzvédelmi Kft., Invu napszemüveg, Véd-Óv Kft., Heavy Tools, Kereken-Oil Kft., Ikan Kft., Prior Cash Pénztárgép Kft., Garancia-Sped Kft., Rother.hu Kft., Vikom Trans Kft., Túze Kft., Combit Zrt., Nagy Travel Kft., Alpha Steam-Co. Kft., Hiröstech Kft., Hirös Consulting Kft., Kis László E.V., Hídvégi László Péter E.V., Molnár Zoltán E.V., Hudráné Horváth Adrienn E.V., Sztráda 92 Kft., Frituspeciál Kft., Él-Pack Kft., Hud-Hor Kft., Metró Reklám Kommunikációs Kft., Alba Liaton Kft., Anlamada Motors Kft.

Legfrissebb cikkek