Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Ott lesz a Szilveszter Rallye rajtjánál a Kállai Tamás – Szilassy Arnold duó, akik az autó tesztelése mellett a nézőket is szeretnék kiszolgálni.

„Egy évvel ezelőtt itt a Szilveszter Rallye-n indult a csapat Ladájával a pályafutásom, akkor még Edina navigálásával” – kezdte a beszélgetést Kállai Tamás, majd hozzátette. Az autó most ért haza programozásról, így az év utolsó versenye lesz az éles tesztje. Kétféle autózás elé nézünk, az elsődleges, hogy az autót kipróbáljuk és készüljünk vele a következő szezonra, a második pedig, hogy magunkat és a nézőket kiszolgáljuk egy látványos és élvezetes autózással. Továbbá szeretnénk ott lenni a célban, hiszen ez nekünk mindössze a Kazincbarcika Rally-n adatott meg. Ez nem egy olyan nagy verseny, a versenytáv sem hasonlít a Rally2-es versenyekhez, ezért úgy gondolom, hogy meg van arra az esély, hogy jóízűen zárjuk le a szezont.”

Az idei Szilveszter Rallye a keddi tesztel indul, majd a versenyzőknek négyszer a Hungaroring belső részén, kétszer pedig körülötte kell gyorsasági szakaszokat teljesítenie.

A csapat együttműködő partnerei: Robitlág Bt. - Szállítmányozás hatékonyan, Orinionway Kft., Raiker Kft., Huniper Permetező Kft., Egrokorr Zrt., C+D Mérnöki Kft., Dokutech Center Kft., Ecoffice Technology Kft., Pálinka ABC., Best-Vill 2000. Kft., Seqomics Kft., ATG&CO Kft., Dél-Projekt Kft., Koós-Wéber Kft., B.B. TEAM, S.R.O., Tower-Tech Kft., ColorShark Kft., Rowa Chemicals Kft.- Blackfast, NN Pénzügyi Tanácsadó Bt.

Legfrissebb cikkek