Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Megnövekedett össztáv, új gyorsasági szakaszok és Rally Party várja a nevezőket

Elérhető az II. ZEG Rally Show tájékoztatója, amiben minden, a versenyzőknek fontos információ megtalálható. A HUMDA közreműködésével megvalósuló esemény megújult az idei évre, a tavalyi versenyzői visszajelzések alapján megnövekedett a szakaszok össztávja, valamint a pályák nyomvonala is változik.

Augusztus első hétvégéjén ismét megrendezik a tavaly nagy sikerű ZEG Rally Show-t, ami Zalaegerszeg és a ZalaZONE térségét visszahozta a magyar autósport vérkeringésébe. Az esemény alaposan kibővül, hiszen a rally show-val párhuzamosan zajlik majd az EnduroGP-világbajnokság hazai fordulója és a HUMDA két közlekedésbiztonsági programja, a MotoSafety és a Road Safety is helyet kap.
220701 zeg n2
A közönség mellett az újdonságok a nevezőket is érintik: a szervezők módosítanak a tavaly megismert pályák nyomvonalán, új utak épültek a ZalaZONE területén, valamint a versenyzői visszajelzések alapján a belvárosi szakasz és a Smart City vonalvezetéséből kikerülnek a szűk részek.  

A show programjába két új pálya, Gellénháza és Nagylengyel is bekerül, így összesen öt különböző gyorsaságin mérettetik meg magukat a versenyzők. A gyorsasági szakaszok össztávja 60,35 km lesz. A szervizparkot a tavalyi évhez hasonlóan idén is a ZalaZONE területén alakítják ki, ahol gasztro zóna, kiállítók és közlekedésbiztonsági aktivitások is helyet kapnak, valamint szombaton a tavalyi nagy sikerű Rally Party-t is megrendezik.

A szervizpark befogadóképességét figyelembe véve a ZEG Rally Show-n 90 versenyzőpáros vehet részt, így érdemes minél hamarabb nevezni annak, aki nem szeretne lemaradni az izgalmas rendezvényről. A versenykiírás jóváhagyása folyamatban van, a nevezés az engedélyszámmal rendelkező kiírás megjelenésekor kezdődik.

Legfrissebb cikkek