Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Három párossal zárja az évet a Szilveszter Rallye-n a Solid Racing Team csapata, akik közül a Kállai Tamás – Kondella-Fülep Edina egy „új” Ladát visz táncba.

Tamás legutóbb a Vértes Rallye-n ült versenykörülmények között autóban, akkor technikai probléma miatt nem sikerült célba érni. Most egy 2107-es Ladával próbál szerencsét, amiről el lehet mondani, semmilyen rallyn nem vett még részt.

„Ez lesz a harmadik Szilveszter Rallye-m, korábban kétszer is szerencsét próbáltam a Hungaroringen. Az autó, amivel megyünk újnak mondható, sok időt foglalkoztunk vele az elmúlt időszakban. Az autó egyébként teljesen más, mint amikkel korábban versenyeztem” – kezdte a beszélgetést Kállai Tamás.

Ezt a versenyt szeretnék befejezni, de nem is annyira az eredményért mennek, szeretnék jól érezni magukat.

„Teszt jelleggel fogjuk fel, ez lesz az első éles rally-s bevetése a kocsinak. A jövő évre készülünk vele, szeretnénk jól összebarátkozni. A tapasztalatokat 2022-ben szeretnénk majd felhasználni. Nem az eredmény a lényeg, nem is készülünk erre gumikkal, inkább a magunk és a közönség szórakoztatása lesz a cél” – tette hozzá Tamás.

A Szilveszter Rallye-ra a H8-as kategóriába idén több mint húsz páros adta le a nevezését. A program december 27-én indul az átvételekkel, majd másnap két szakasz, harmadnap pedig négy szakaszt kell teljesíteniük a versenyzőknek.

A Solid Racing Team további versenyzői:
#20 Gyarmati Ariel - Kocsis György - Mitsubishi Lancer EVO IX
#136 Gyenes András - Zágon Kristóf - Lada 2101

A csapat együttműködő partnerei: Ecoffice Technology Kft., Pálinka ABC., Best-Vill 2000. Kft., Seqomics Kft., ATG&CO Kft., Dél-Projekt Kft., Suzuki Barta., Labnet Hungary Kft., Koós-Wéber Kft., VPT - Caravan / Hymer - Magyarország., B.B. TEAM, S.R.O., Tower-Tech Kft.

Legfrissebb cikkek