Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Jól kezdődött I. Therwoolin Boldogkő Rally a Speed Technika párosának, a Lencse Zoltán – dr. Kovács Annamária duónak, de sajnos gyorsan véget is ért.

Zoli és Annamária az első szakaszon jó idővel kezdett, ami plusz löketet adott nekik, hogy bizonyítsák itt a helyük az RC4-es kategóriában, ám a következő szakaszon nagyobb sebességgel érkeztek egy kanyarhoz és felborultak. Igaz gyorsan talpra állították az autójukat, de mivel betört a szélvédőjük, már nem rajtolhattak volna el a következő szakaszon.

„Jól sikerült az első gyorsasági szakaszunk, közel voltunk az első helyhez, ezért gondoltam, hogy a második szakaszon, mire elérünk a faluhoz a rossz minőségű részen kicsit jobban megnyomjuk. Az egyik kanyarban a bemeneti sebességet nem jól választottam meg, sok volt és letapadt az eleje” – kezdte a beszélgetést Lencse Zoltán, majd hozzátette. „Abszolút vezetői hiba volt és mivel a kocsi kicsit összehorpadt és betört a szélvédő biztosan nem engedték volna, hogy elrajtoljunk a következő szakaszon. Köszönjük az ott lévőknek, hogy segítettek rajtunk. Nem vagyunk szomorúak, ilyen a rally. A kocsi összetört, megcsináljuk és megyünk tovább. Ez egy jó kategória, van itt keresni valónk, a következő versenyen már a dobogóért szeretnénk harcolni.”

A csapat már elkezdte szétszedni az autót és készülnek, hogy ott legyenek a Mercarius Rally1 Bajnokság következő versenyén, az Eger-Ózd Rallyn.

Köszönjük partnereinknek: S.O.S. Cargo Kft., BIL-Transport Kft., Prestige.

Legfrissebb cikkek