Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Nem sikerült célba vinni az R5-ös Fordot a Lencse Zoltán – dr. Kovács Annamária párosnak a Mikulás Rallye-n, mert az egyik nedves aszfaltos részen becsúsztak az árokba és a versenyautó futóműve megsérült.

A csapat minden évben a Mikulás Rallye-t várja a legjobb, mert ez a kedvenc buli versenyük, ám idén Országos Rallye Bajnoki besorolást kapott. Ennek ellenére Zoli és Annamari nagyon szeret itt versenyezni, korábban voltak itt jó részeredményeik.

„Nagyon szeretek Veszprémben versenyezni, mindig nagyon jó pályákon megyünk és a rendezés is rendben van. Mivel ez egy csonka év a Covid-19 járvány miatt, a versenyt berakták a bajnokság futamai közé” – kezdte a beszélgetést Lencse Zoltán, majd hozzátette. „Vasárnap reggel az első szakasz nagyon csúszott, figyelni kellett rendesen, de ébresztőnek tökéletes volt. A második szakaszt már nagyon élveztük és vártuk a Nagylőtér gyorsaságit, amit egy töröltek, mert bombát találtak.”

A második körre felszívták magukat és megpróbálták behozni a lemaradást.

„A második kör első szakasza nagyon jól sikerült, élveztük minden méterét, de sajnos nem örülhettünk sokáig, hiszen a Kislőtéren az utolsó aszfaltos kanyarban túlcsúsztunk és a futómű annyira megsérült, hogy ki kellett állnunk a versenyből. Nagyon sajnáljuk, jó lett volna befejezni a versenyt” – tette hozzá Zoli.

Köszönjük partnereinknek: S.O.S. Cargo Kft., Well Done Cosmetics, BIL-Transport Kft.

Legfrissebb cikkek