Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Eredményben gazdag hétvégét teljesített a Gulf Racing Hungary csapata. A Strider Zoltán – Apkó András duó vasárnap az Frt Rallye szabadszállási állomásán gyűjtögettek kupákat, míg Strider Donát Bonifác a kunmadarasi Dragbike OB Junior 50 versenyt nyerte meg.

Június 27-én, szombaton autós és motoros gyorsulási versenyt és stunt tábort tartottak a kunmadarasi Hungarian Drag Arénában, ahol a csapat fiatal motoros pilótája Strider Donát Bonifác a Dragbike OB Junior 50 osztályban nem talált legyőzőre.

„Nagyon örülök a fiam sikerének, ami a miénkkel egyben egy nagyszerű családi hétvége lett. Most először fordult elő, hogy gondunk volt a motorral, de szerencsére megoldódott minden” – árulta el Strider Zoltán.

Zoli idén másodszor vitte harcba a 208-as Peugeotot, ami vasárnap az Frt Rallye szabadszállási állomásán tökéletesen működött. A csapat több beállítást kipróbált és végül beérett a gyümölcs, hiszen az abszolút második hely mellett a kategóriájukat megnyerték.

„A vírus előtt februárban mentünk az autóval jobb minőségű, tiszta és széles utas versenyen, most megtaláltuk pont az ellentétjét egy rosszabb minőségű keskeny és poros, de technikás pályán. Minden nagyszerűen működött, több beállítást is kipróbáltunk és mikor megláttuk van keresnivalónk a dobogón frissítettünk egy gumiszettet, amivel nálunk erősebb autós párost is meg tudtunk verni és végül Vincze Marci Mitsubishije mögött az abszolút második helyet szereztük meg” – tette hozzá Zoli.

A fiúk már februárban is úgy érezték, hogy könnyen barátkozik velük a kis Peugeot, most ez a tényállás megerősödött bennük.

„Már nagyon várjuk a Salgó Rallye-t, ami előtt szeretnénk egy nagyobbat tesztelni” – zárta a beszélgetést Zoli.

A csapat partnerei: Betonútépítő, SIVA Group, Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Forvett, Confidenza, Tiszta Víz Üzletház, LEAD DESIGN, Szirt BAU Kft., EFTECH, Ka-Ba Kft., Honor Trans-Sped kft., Pápai Beton Kft. FLOW FUEL, Schönherz Informatikai Stúdió, Láng, BM Komp, Wimmer Trans, Hardy Working Tools, Dr. Rettig Richárd, FERRO-PRESS Kft., Signal Print Kft., GPR & Partners Kft., Consult Team Kft.

Legfrissebb cikkek