Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Jó versenyt zárt az erdélyi Covasna Winter Rallyra a Lencse Zoltán - dr. Kovács Annamária duó. A változatos körülmények ellenére jól alkalmazkodtak és legjobb magyar párosként az ötödik helyen végeztek.

Sokáig kérdéses volt a versennyel kapcsolatban minden, hiszen az időjárás nem hozott elég havat a térsége. A csapat eltökélt volt, mindenképpen szerettek volna egy év eleji csapatépítőt, és szerencséjükre esett valamennyi hó, ami a verseny végére szinte el is olvadt.

„Nagy megtiszteltetés volt a csapatunk számára, hogy a tavalyi autónkkal reklámozták a versenyt” – mondta Szilágyi Tamás csapatkoordinátor, majd hozzátette. „Le a kalappal a rendezés előtt, minden jól működött és a szuperspeciál fantasztikusan sikerült, az időjárásról pedig nem a rendezők tehetnek. Biztosan jó lett volna, ha azt a két szakaszt nem kell törölniük, de így is jól éreztük magunkat, jó csapatépítőt tartottunk Erdélyben.”

Egy évvel ezelőtt a második helyen zárták a versenyt és az idén hasonló eredményekért szálltak harcba. A futam évről évre egyre népszerűbb, jól mutatják ezt a számok, idén öt országból komoly versenyzők mezőnye gyűlt össze.

„A verseny előtt volt egy tesztünk, ami után nagyon bizakodók voltunk. Tudtuk, hogy nehéz verseny lesz, amibe az időjárás is belenyúl majd. Az autónk nagyon jól működött és két román és két olasz páros mögött az abszolút ötödik helyen végeztünk legjobb magyar párosként” – tette hozzá Szilágyi Tamás.

A verseny után a csapat darabokba szedte az autóját és készül a 2020-as szezonra.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Mirelit Mirsa Zrt., Well Done St. Moritz Termelő Kft., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., Chevigen Kft., NK-Gép Kft., Ak Steel Kft., GPsped Kft., Choko Kft., Fiscat Online Pénztárgép, Kereken-Oil Kft., Ikan Kft., Gulf Lubricants Hungary Kft., Prior Kft., Alox Kft., KBT Dekor Hungary Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Twolex Kft., Pannon Led Kft., Bervent Hő - és Légtechnikai Kft., Arrabona Konstrukt Kft., Abacus-Audit Kft., S. O. S. Cargo Kft., Sprintcamion Zrt., Limerence-Trust Kft., Ecovictum Kft., Maschinenring Magyarország Kft., Onyx Solutions Kft., TT Gumiabroncs Bt., Bios Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Telor Elektromontage Kft., Papp-Gumi, Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Berger Stanc Kft., Gamma-Modul Kft., Dr. Kam

20200203 lencse zoltan2

Legfrissebb cikkek