Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az LPWMSport csapata a magyar rali bajnokság második futamán három kategóriában négy versenyautóval rajtol el a jubileumi HELL 25. Miskolc Rallye-n.

Lovász Pál és Kürti Tamás a Hyundai i20 R5-tel az elit kategóriában szerepel, a srácok szeretnének továbbra is a top 10-ben autózni, és persze előrébb végezni az egri 8. helyezésnél. Erre minden esélyük megvan, hiszen a verseny előtt két tesztet is beiktattak az i20-assal, amit ismét a cseh segítőjük felügyelt.

Az autón mindent rendben találtak és behangolták a hétvégi nehéz futamra. Mert az lesz, hisz az egyetlen szombati versenynapon kell a mezőnynek 154 km gyorsasági kilométert teljesíteniük. De Páléknak ez megszokott, hiszen az utóbbi időszakban hasonló kemény külföldi futamokon edződtek.

Nem úgy a Bacsa Tamás és Hanyik Gergely kettős, akik tavaly ilyenkor még a 70-80 kilométeres rali2-ben versenyeztek.

Számukra életük eddigi legnehezebb versenye következik a csapat Mitsubishi EVO IX-es autójával.

A srácok magasra rakták a lécet az egri futamon, és most is nyerni szeretnének a Production Car kupában. Az ORB mezőnyben az R5-ös autók után ők voltak a leggyorsabb páros, és ezt sem szeretnék másnak átengedni Miskolcon. Nagyon várják a futamot.

Két Peugeot 208-as autó indul a csapat színeiben. Azonban a Peugeot kupában színeinket csak Riskó Daniék képviselik.

Ők szintén teszteltek kedden, és az autójuk teljes átvizsgálásra került, mert voltak korábban problémáik.

Ezeket szeretnék most Miskolcon elkerülni, és a lehető legtöbb pontot gyűjteni a kupában.

A teszten sok új információt kapott a pilóta a csapattól, így bizakodva várják a rajtot.

A második futam következik az aszfaltos versenyekre kiírt kupasorozatban, így még semmi sincs veszve a páros számára.

Az LPWM csapat negyedik autóját az idén először rajtoló Tábori Ákos vezeti majd. Ő az R2-es autók mezőnyébe nevezett. Ezen a versenyen mutatkozik be Nagy Brigitta navigátorként az első osztályban. Ákos hazai pályán mindenképpen jó eredményre pályázik.

A környezet és helyismeret mellette szól, de az nem, hogy most fog először versenyezni a Peugeot 208 R2-sel. Igaz, korábban vezetett már hasonló autót, de a csapat összességében bízva a jó szereplésben, de a biztos célba érést reméli.

Az LPWMSport Partnerei: CREDOBUS, Lisztes Trans Kft., KF Service Solutions Kamion Fényező Kft., M6 L.O.G Kft., Millers Oils, Expert Lajta Kft., Hankook Racing Tyres, Diesel DR, Total, Bus Center Kft., Hungarofék Kft., Pirto-vill Kft., Kaláka Pincészet, B EURO CAR Kft.

Legfrissebb cikkek