Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Idei második dobogós helyezését szeretné megszerezni Gyöngyösi Marcell és Kollár Károly Opel Astra GSI-vela Baranya Kupán, a Rali 2, 13-as kategóriájában.

A verseny előtt azonban még egy fontos feladatuk lesz: a teszten megautóztatni azokat a szurkolókat, akik a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítványt támogatták.

„A Veszprém Rali sajnos nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Az első gyorsaságin elment az ötödik fokozatunk, a szakasz végére pedig meg is állt a váltónk. Egyébként is nagyon rosszul éreztem magam Neukirchnerék balesete miatt, egyáltalán nem találtam a ritmust. Ezúton is gyógyulást kívánunk nekik!

Van tehát mit pótolnunk a Baranya Kupán, ami előtt mi is csatlakoztunk ahhoz az akcióhoz, amivel pénzt gyűjtünk a Kosztyu Ádám alapítvány javára. Az interneten lehetett licitálni arra, hogy a teszten ki ülhessen be mellém és élhesse át a ralit az Astránkban.

Ez szerintem egy nagyon jó kezdeményezés, én mindig benne vagyok abban, ha egy jó ügyet támogatunk, ráadásul így a szurkolóknak is közelebb hozhatjuk a ralit. 70 ezer forintot gyűjtöttünk, amire büszkék vagyunk és nagyon köszönjünk mindenkinek, aki segített.

Eredetileg nem terveztük, hogy a csütörtöki teszten ott leszünk, de így van értelme egy nappal korábban lemenni. A Baranya Kupát nagyon szeretem, igazi kihívás számunkra, hogy két napot kell menni. Nagyon bizakodó vagyok, szerintem ez egy tök jó verseny lesz, várunk mindenkit!

A Gyöngyösi—Kollár páros együttműködő partnerei: Siraprint, Digitalway Hungary, 24H, Valemix Kft., Mobile Cafe, Grancars Kft. Tordasi Élményfalu, Flexorg, Cablework, "Technogen", Danica cukrászda, SELIX, Jurásek Kft., Kollár és társa Kft,. KFöld-Tech, Hotel Silvanus, CAPLAND, Edike Relax, CELI, Razor Telekom, Smart 19 Zrt, Cardex, Standox, ARD Color, Prime Telekom, Lodzsa Kft., Fishing Time, Meizu, DeMész Bau Kft., Ben-Ád-Tech Bau Kft., FONBAU Kft.

Legfrissebb cikkek