Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Egész jól indult a Strider Zoltán - Bárdos Péter duó idei Mecsek Rallye-ja, az első nap végén a páros az ORC 5. helyén állt, ám egy defekt miatt visszacsúsztak. A Korda Racing Mitsubishis duója végül a hetedik helyen zárta a versenyt.

Zoli elmondása alapján voltak apró hibák, amik igaz a tempójukat nem befolyásolta, őket viszont annál jobban idegesítette.

„Szuperül indult a verseny, az első kört a harmadik helyen zártuk, de a bal első féktárcsánk elkezdte enni a fékbetétet olyannyira, hogy két szakasz után nem volt fékünk bal elől. A verseny végére három garnitúra bal első féket fogyasztottunk el, ami nagyon érdekes számunkra, ahogy az is, hogy a kerékanyákból elfogyott a menet. Ezeket minden gyors végén ellenőrizni kellett” – emlékezett vissza a verseny első napjára Strider Zoltán.

A második körben érződött, hogy akinek az első körben problémái voltak, azok időközben felzárkóztak. Plusz ugye Zoli nem szereti a szűk és sötét pályákat, ezért lecsúsztak a nap végére az ötödik helyre. Ez volt betervezve, így azt gondolták, majd másnap a kedvenc pályákon gyorsulnak.

„A kedvenc orfűi szakaszomon kaptunk egy defektet, amit sok száz ember előtt a parkolóban cseréltünk ki. Több mint öt percünkbe került a projekt, ami nagyon visszavetett minket” – tette hozzá Zoli.

A srácok visszacsúsztak a tízedik helyre és a hátralevő két szakaszon sikerült három helyet javítaniuk.

A csapat kihagyja a bajnokság utolsó versenyét, az első Nyíregyháza Rallye-t, mert Zoli üzleti elfoglaltságok miatt nem ér rá, ezért az év végére buli versenyeket tervez.

A Korda Racing együttműködő partnerei: Ecowian Környezetbarát tisztítószerek, Betonútépítő Zrt., Euroaszfalt Kft., Stravia Kft., Siva Group Zrt., Gulf Lubricants Hungary Kft., Közmű-Alagút Zrt., Forvett Kft., R-carnet Service Kft., Eftech Kft., Szirt-Bau Kft., Wimmer Trans Kft., Tiszta Víz Üzletház, BM KOMP kompresszortechnika, Schönherz Informatikai Stúdió Kft., Hardy Working Tools, Honor Trans-Sped Kft., Max-Transport Bt., Prospero Gazdasági Kft., Lead Design Kft., Pápai Beton Kft., Al Visz Kft. , Pro Work Higénia

Legfrissebb cikkek