Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A CREDOBUS-LPWMSport minden versenyzője és autója jelen lesz a hétvégén megrendezésre kerülő neszmélyi Hilltop Rallye Fesztiválon, amit a magyar rallye népszerűsítése gyanánt alkotott meg rallye szakági bizottság.

Egy csodaszép helyen Neszmély és Dunaszentmiklós közötti 3,5 kilométeres szakaszon a szőlőtőkék között a rally autók veszik birtokba az utat. A környezeti adottságok leginkább a német rally világbajnoki futamra hasonlítanak majd.

„Nagyszerű kezdeményezésnek tartom a rendezvényt, ahol a partnereink és a közönség még közelebbről beláthat a mi világunkba” – monda Lovász Pál, majd hozzátette: „A helyszínválasztás is nagyon jó és reméljük, hagyományt alkotnak vele a rendezők.”

A kilátogató nézők számára a rendezvény ingyenesen megtekinthető. A MARB-os versenyzőktől az ERC menőig nagyon sok versenyző ott lesz és a Ladáktól a WRC-ig többféle versenyautó megtekinthető.

Csapatunk résztvevőinek listája:
Lovász Pál - Hyundai i20 R5
Tábori Ákos - Mitsubishi Lancer EVO IX
Csomós Miklós - Peugeot 208 R2
Riskó Dániel - Peugeot 208 R2
Niesz Ferenc - BMW 1M

A rendezvény információit itt találod:
https://www.facebook.com/events/513971562407977/

Partnereink: CREDOBUS, KF Service Solutions Kamion Fényező Kft., M6 L.O.G Kft., Expert Lajta Kft., TPA csoport Magyarország, DE BUS Gmbh, Bus Center Kft., Geri Ügyvédi Iroda, Skuba, diesel DR, Hunnoid, KF Minibus, DE Bus Gmbh

Legfrissebb cikkek