Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Megszerezte első nemzetközi sikerét a CREDOBUS-LPWMSport párosa a Lovász Pál - Kürti Tamás duó, akik a 7. Mahle Rally Nova Gorica versenyen az abszolút hatodik hely mellett megnyerték a Mitropa Kupa értékelését.

A Lovász Pál - Kürti Tamás egység nagyon komoly mezőnybe csöppent, hiszen Szlovénia nem csak a Mitropa Kupa mezőnyét látta vendégül, hanem ezen a versenyen rendezték a szlovén, a horvát bajnokságok és a Central Rally Trophy soron következő állomását is.

Fantasztikusan kezdtek, az első szerviz után első helyen fordultak és több szakaszt is sikerült nyerniük, pedig nagyon nehéz pályákon zajlott a verseny.

„Tökéletesen szervezett futamon vettünk részt Szlovéniában. Percre pontosan zajlott minden, nem volt egy másodperc csúszás sem” – árulta el Lovász Pál, majd hozzátette: „Itt is voltak balesetek és egy szakaszt kivettek rádió kapcsolat hiba miatt, de ennek ellenére is minden időt betartottak.”

A helyszínnek tökéletes adottságai vannak egy ilyen verseny lebonyolításához, rengeteg kanyar van mindenhol és a nézők is több helyről meg tudják közelíteni a gyorsasági szakaszokat.

„Nagyon jókat autóztunk végig és a csapattól egy tökéletesen felkészített autót kaptunk. A szakaszok óriási koncentrációt igényelnek, több szakaszon jónak éreztem a sebességünk és a stopper is ezt mutatta. A második nap rátaláltam egy más stílusra ezzel gyorsultunk nagyot. Nem volt egyenletes a ritmusunk a verseny során tudjuk hol maradtak bent idők, de itt egy apró hiba is elég a verseny végéhez, mi pedig mindenképpen végig szerettünk volna menni. Fontos megjegyeznem, két - három pályabejárásból is meg lehet csinálni ezt az eredményt” – zárta a beszélgetést a pilóta.

Folytatás szeptember utolsó szombatján, egy varázslatos helyszínen Neszmélyben a rally szakági bizottság rendezi meg a Hilltop Rally-t. Ezen a szakmai, közönség és partner találkozón vesz részt majd a csapat.

Partnereink: CREDOBUS, KF Service Solutions Kamion Fényező Kft., M6 L.O.G Kft., Expert Lajta Kft., TPA csoport Magyarország, DE BUS Gmbh, Bus Center Kft., Geri Ügyvédi Iroda, Skuba, diesel DR, Hunnoid, KF Minibus, DE Bus Gmbh

Legfrissebb cikkek