Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Második nemzetközi versenyére készül a CREDOBUS-LPWMSport Peugeot Kupás párosa, a Csomós Miklós - Nagy Attila duó, akik a tavalyi Croatia Rally után most a Rally Európa Bajnokság idei hatodik futamán a 48. Barum Czech Rally Zlín versenyen vesznek részt.

Mivel az Ózd-Salgó Rallye nem része a Peugeot Kupának ezért a srácok verseny nélkül töltötték volna a nyarat, de Mixi nagyon rég óta álmodozik róla, hogy részt vegyen a cseh EB futamon.

„Először is szeretnék köszönetet mondani Lovász Pálnak és a CREDOBUS-LPWMSport csapatnak, hogy megvalósítják az egyik álmunkat” – kezdte a beszélgetés Csomós Miklós, majd hozzátette: „Attilával rég óta várunk erre a pillanatra, hogy ott legyünk a Barum Rally rajtjában. Biztosan nagyon kemény verseny lesz, de pont ezért is választottuk ezt, hogy sok komoly hasonló autó között mérettessük meg magunkat.”

A verseny péntek este kilenc órakor Zlínben kezdődik egy tíz kilométeres belvárosi szakasszal, majd a következő két napon további tizennégy szakasz került a programban. Több húsz kilométeres pálya is vár a srácokra, és ami nagyon fontos, hogy két lehetőség áll rendelkezésükre, hogy tökéletesen feldolgozzák a pályákat.

„A reális célunk, hogy befejezzük a versenyt. Nagyon erős mezőnybe csöppenünk, ott lesznek a Rally Európa Bajnokság kétkerekes él menői és természetesen nagyon sok helyi is, összesen 29 RC4-es autó van a nevezési listán. Szeretnénk az ötödik és a tízedik hely között autózni, ez egy nagyon szép siker lehetne a számunkra” – tette hozzá Mixi.

A csapat legnagyobb ellenfele az időjárás lehet, nagy eséllyel lehet számítani esőre, de az is elképzelhető, hogy száraz idő lesz. Mivel a pályák sokszor messze vannak a szerviztől, ez komoly feladat lehet mindenki számára.

A verseny nevezési listája itt érhető el: https://www.ewrc-results.com/entries/45657-barum-czech-rally-zlin-2018/

Élő eredmények itt: https://www.ewrc-results.com/results/45657-barum-czech-rally-zlin-2018/

Partnereink: CREDOBUS, KF Service Solutions Kamion Fényező Kft., M6 L.O.G Kft., Expert Lajta Kft., TPA csoport Magyarország, DE BUS Gmbh, Bus Center Kft., Geri Ügyvédi Iroda, Skuba, diesel DR, Hunnoid, KF Minibus

Legfrissebb cikkek