Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az idei lesz a 3. alkalom, hogy Lángi Attila a rallyt lecseréli, és hegyiversenyen próbálja ki magát, illetve a BMW Z4 versenygépét. A 35. HE-DO Mátrai Hegyiverseny kijelölt szakasza nem lesz ismeretlen a Varga Racing Team pilótája számára, hiszen régebben rengeteget motorozott erre.

Mégsem az eredményorientáltság hajtja majd a hétvégén, hanem a játszani, szórakozni akarás. Ráadásul egy kisebb családi „harc” is várható közte és egykori nagy ellenfele, Rafael Tamás „Rafi” között.

Lángi Attila: A Mátrai Hegyiverseny egy olyan esemény, amikor nem csak a „szigorú” értelemben vett csapattagjaink vannak kint a versenyhétvégén, hanem mindenki hozza a családját is, és együtt szórakozunk – napközben a versenyen, esténként pedig a többi szervezett programon. Igaz, ez a versenytípus nem igazán a mi sportágunk, nem ez a fő csapásirány nálunk, de mégis nagyon szeretünk itt menni, hiszen az ezt megelőző két évem tapasztalatai alapján mindig szuper jó hangulatú rendezvényt hoznak össze a szervezők.

A felkészülést már megkezdtük: lejjebb ültettük a BMW-t és nagyobb kerekeket raktunk rá, hogy saját körülményei között tesztelhessük, de persze azért még így is rallyautó marad – még ha születésekor azt is hitte magáról, hogy egy GT kocsi.

Kellene azért ide is egy navigátor mellém, de sajnos ezt nem engedik a szabályok. Biztos jobban menne a menet, ha közben valaki diktálná az itinert, de azért nem olyan hosszú a pálya – épphogy 5 km –, így talán képes leszek én is megtanulni fejből a nyomvonalát. (Arról nem is beszélve, hogy amúgy is fejben kellene lennie a szakasznak, mert régebben nagyon sokat motoroztam erre.)

Nincs elvárásom magammal szemben, a csapat csak játszani megy, és hogy jól érezzük magunkat. Mondjuk, jó lenne Rafi Porschéját megverni, de nem valószínű, hogy ez sikerülni fog, mert ő aztán igazán elemében lesz itt. Nem fogunk azért lassan menni, mert jó lenne tudni, mire is képes a Z4 ilyen körülmények között. Hát majd hétvégén meg is látjuk…

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Montus Futómű Szerviz, Blue16 gépjárművédelmi rendszer, KSPEED Motorsport, Janódob Kft., M Power Kft., www.nonstopgumiszerviz.hu, Opera Garden Hotel & Apartments, IXON & SOUL – Egyszerűen Autóüveg, www.gearbox.hu, S&T Consulting Hungary Kft., Sztárpadló Kft. – DIEGO Újpalota, DIEGO Soroksár, PIN-CAR Kft. – Minőségi Autófényezés, Magic Carwash – XIII. ker. Lehel Csarnok P1 szint, AutoCSHospital – Sérült, törött autók kárügyintézése, javítása garanciával

Legfrissebb cikkek