Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A CREDOBUS-LPWMSport mindkét autója teljesítette az év egyik legkeményebb versenyét, a jubileumi Taxi4 Veszprém Rallye-t. Lovász Pál és Kürti Tamás páros az abszolút tízedik helyen, míg a Tábori Ákos - Nagy Attila duó a hármas kategória második helyén érkezett a veszprémi Aréna előtt kialakított céldobogóra.

Kétversenyes kihagyás után érkezett Lovász Pál Veszprémbe és ez elmondása alapján sokat is hátráltatta, de nem csak ilyen nehézségek vártak a Hyundaios fiúkra. Szombaton ők takarították a pályákat, ami rengeteg hátrányt jelent, plusz a Turán Frici agresszív és kemény beállításai sem álltak kézre nekik.

„Érzésre jónak tűnt a kvalifikációs időnk, ám az idő nem ezt mutatta, így a helyválasztón úgy döntöttünk mi kezdjük elsőként a szombati napot” – értékelte a verseny első felét Lovász Pál, majd hozzátette: „Utólag kiderült, ez nem volt olyan jó döntés, ahogy az sem, hogy a Turán Frici beállításaival mentünk, mert Ő máshogy kezeli az autót és más a tudással rendelkezik. A folyamatos puhítás a hasznunkra vált, onnantól tudtunk jobb időket autózni.”

A verseny vége felé jöttek bele igazán, volt nagyon jó időeredményük is és látszódott a Hajmáskéri gyorsasági nagyon fekszik nekik. Végül az ORB értékelés abszolút tízedik helyét szerezték meg, ami a hátráltató tényezők mellett nem is rossz.

A csapat másik autója is gyengébben kezdett a vártnál, ám ők is gyorsról gyorsra utasították maguk mögé az ellenfeleket, míg végül az ORB 3-as kategória második helyét szerezték meg. Ezért jöttek a versenyre, hogy biztosítsák az eredményüket a lassan bajnokságot nyerő Nagy Matyi mögött.

„Kicsit bizonytalanok voltunk az elején, de a végére sikerült összeraknunk, amiért jöttünk. Kemény verseny volt, örülök, hogy túl vagyok rajta és sikerült megszerezni ezt az eredményt” – tette hozzá Tábori Ákos.

A csapat most egy kicsit pihen, legközelebb augusztus végén a komlói Baranya Kupán vesznek majd részt.

Partnereink: CREDOBUS, KF Service Solutions Kamion Fényező Kft., M6 L.O.G Kft., Expert Lajta Kft., TPA csoport Magyarország, DE BUS Gmbh, Bus Center Kft., Geri Ügyvédi Iroda, Skuba, diesel DR, Hunnoid, KF Minibus

Legfrissebb cikkek