Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Nagy csapattal érkezik a jubileumi, 25. Taxi4 Veszprém Rallyra a Korda Racing, a teljes elsőosztályú magyar bajnoki mezőny tíz százalékát a csapat versenyzői adják.

Idén immár 25. alkalommal kerül megrendezésre a régió egyik legnépszerűbb murvás versenye, a Veszprém Rally, a jeles alkalomra pedig a szokásosnál is erősebb mezőny verbuválódott össze. Az Országos Rallye Bajnokság idei ötödik állomásán nem kevesebb, mint 20 páros nevezett a királykategóriát képviselő R5 versenyautóval. A verseny idei kiadására az Európa Bajnokságon vitézkedő párosaink is hazatérnek, de érkeznek versenyzők Csehországból, Ausztriából és Romániából is. A szezon utolsó murvás bajnokijáról természetesen a Korda Racing tagjai sem szeretnének távol maradni így a csapat égisze alatt összesen hat páros száll versenybe a bajnoki pontokért.

„Szeretjük a Veszprém Rallyt, ez látszik csapatunk összetételén is.” - jegyezte meg Korda Erik a versenyt megelőzően. „Idén azonban a megszokottnál is nagyobb kihívással nézünk szembe, hiszen a futamgyőzelemért nem kevesebb, mint 20 R5-ös autó fog megküzdeni, így aztán lehetetlen megjósolni a verseny végkimenetelét. Ami minket illet, ebből a buliból tőlünk sem akar senki kimaradni, így két székesfehérvári hiányzónk, Kazár Miki és Vizelli Karesz is visszatér a bajnokság vérkeringésébe. Velenczei Ádám idei programjában eredetileg ugyan nem szerepelt a Veszprém Rally, azonban sikerült megoldást találnunk rá, hogy ők is ott legyen a rajtnál a Hyundai-jal. Mindez nem csak azért fontos, mert jól állnak a bajnokságban, hanem azért is, mert murván kevesebb a tapasztalatuk, kell a versenykilométer, hiszen ez lesz Ádám ötödik murva versenye pályafutása során. Fekete Lackóék számára ez a verseny abszolút hazai pálya, így számukra nem is lehetett kérdés a rajthoz állás. Fehérvár után pedig Veszprémbe is két Mitsubishivel érkezünk, Hevesi Pisti a jó öreg EVO VI-ost, Régi Peti pedig a IX-est hozza.

Csütörtökön teszteltünk egy jót, amit a srácok elégedetten zárták, ez pedig jó alapot ad az előttünk álló hétvégére. A pályákat ismerjük, az időjárás viszont idén is komoly faktor lehet, nyári forrósságra készülünk, de bármikor érkezhet egy zivatar, ami mindent felboríthat, elég csak visszagondolni a tavalyi évre,  amikor is az első gyorsasági rajtjában szakadt le az ég. Akár esik, akár fúj, az biztos, hogy a dobogós helyekért most nagyon meg kell izzadni, a magam részéről annyit kívánok versenyzőinknek, hogy élvezzék a rali minden egyes pillanatát és akkor az eredményre sem lehet majd panasz.”

A Korda Racing versenyzői a 25. Taxi4 Veszprém Rallyn:
#4. Kazár Miklós/Tóth Zsolt, Skoda Fabia R5
#6. Velenczei Ádám/Szedő Csaba, Hyundai i20 R5
#27. Hevesi István/Bottyán János, Mitsubishi Lancer EVO VI
#40. Régi Péter/Borsfai Dávid, Mitsubishi Lancer EVO X
#43. ifj. Fekete László/Fekete László, Citroen C2 R2 Max
#48. Vizelli Károly/Nagy Péter, Lada VFTS

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Siva Group Zrt, MÁDA Plusz Kft, Stravia Kft, Ecowian Környezetbarát Tisztítószerek, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Szerszámbróker Kft, StapleCare Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Keviép Építőipari és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, Euroaszfalt Kft., Betonútépítő, Lánchíd 19 Hotel, Blaora Kft, Inwatech Kft, Nógrádker Zrt., RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Start Complex Service Kft., Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, Ventil Épületgépész, Young B.T.S. Kft., Equicom Kft,  A. S. S. Kft, T-NC Technika, Muzsai Metall Kft, Industrial Electro Service Kft, Szalai International Kft, Szirt Bau Kft, Doktor Természet Kft, Steinerbrunner Győző, Rábakert, Régió Center Kft, Prémium Szerszámker Kft, Master-Pharma Kft, Al Oliva Kft, Pápai Beton Kft, Travel 4 You, Csősz Trans Kft, Hyundai WIA, Origo CNC, Eftech Kft, Lead Design, Wimmer Trans Kft, L&L Trans Kft, Inter Cars, Közmű-Alagút Zrt., Forvett Kft.

Legfrissebb cikkek