Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Amilyen jól kezdődött számunkra a Székesfehérvár Rallye, olyan rosszul végződött. Sikerült jól feldolgoznunk a pályákat, és az autó is rendben megérkezett a versenyre, így magabiztosan kezdtük a futamot.

Az első gyorsaságin volt egy kisebb hiba, aminek következtében 4 másodperccel a kategória második helyén kezdtük a menetelést, az erdei szakasz ritmusa nem igazán tetszett, így itt összeszedtünk pár másodperc hátrányt, ezért volt honnan fejlődnünk.

A pusztavámi gyorsasági közel áll hozzám, ez látszott is az időeredményen, mert csak 1 másodpercet kaptunk Alberti Szabiéktól. A negyedik gyors szintén az erdei szakasz volt, ahonnan a városi prológra mentünk, amely a nézőknek lehet, hogy tetszett, nekünk nem annyira.

Nagyon sokat kellett várnunk, kb. 2 órát, mire el tudtunk rajtolni, de ez a gumikerülgetés, szűk, szlalomnak sem mondható nyomvonal a Hondának nem nagyon kedvezett, így alig vártuk, hogy letegyük az autót az esti parc fermeben.

Vasárnap reggel kuplungproblémánk volt, hol rendesen működött, hol nem. Ez a hiba a harmadik gyorsasági után helyreállt, így a kategória második helyéről vártuk a következő kört.

A 2wd kupában a 4. helyen álltunk, pár másodpercre a dobogótól, ezért a célunk az volt, hogy gyorsuljunk, nem csak magunkhoz képest, hanem a 3. helyen álló pároshoz képest is.

Sajnos, a sors fintora, hogy ugyanazon a gyorson lett csapágyas a motor, mint 2015-ben az EVO-nak.

Így nincs más cél előttünk, mint a Fehérvári mumus legyőzése, és, hogy a következő Székesfehérvár Rallyen sikeresen meglássuk a célt.

Jelenleg vezetjük az 5. kategóriát, de az előnyünk jelentősen lecsökkent ezzel a kieséssel.

Készülünk a bajnokság következő versenyére, de kérdés, hogy az autó új motorja el fog-e készülni addig - tette hozzá Kondella Péter

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Ecoffice Technology Kft. – Triumph Adler; EGROKORR Festékipari Zrt.; Evolution Consulting Képzési és Tanácsadó Kft.; Innovitas Közhasznú Nonprofit Kft.; Rowa Chemical Kft. – BLACKFAST; RAIKER – www.raiker.hu; Nagy Béla e.v. – liftszerviz; Dokutech Center Kft.; Ital Logisztika Kft.; C+D Automatika Kft,; Kudo Trade Plus Kft,; Laurus-Conculting Kft,; Tower-Tech Kft,; Sulypont Bt.; Best-Vill. 2000 Kft.; KOOS WEBER Hungária Kft., ROBITLÁG Bt.; HUNIPER Permetező Kft.

Legfrissebb cikkek