Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Felemás, ámde pozitív érzésekkel vágott neki Merencsics Árpád a Velenje Rally-nak Kulcsár Dániellel az oldalán. Úgy gondolták lehetséges, hogy sok a emelkedő fogja visszafogni a Suzukit, de az eredmény azt mutatja, hogy ez egyáltalán nem így volt.

Személy szerint azt hittem a pálya bejárás után, hogy lassabbak leszünk. Hozzáteszem, szakadó esőben írtuk a pályákat. Tizenkét gyorsasági várt ránk, kora reggeltől késő estig. Az első egy-két gyorsaságin tapogattuk a féktávokat, illetve felmértük az aszfalt taoadását, majd elkezdtünk erőteljesen gyorsulni magunkhoz képest. Ez az eredményen is meglátszott, folyamatosan lépkedtünk előre az abszolút értékelésben.

A nap második felében más típusú szakaszokon mentünk. Nem volt nehéz megszokni, igaz sok kihordás volt az úton, de úgy gondolom ez a rally, ezek az igazi jó pályák. A technikás részek voltak kombinálva olyan tempós szakaszokkal ahol ötödik teli gázon „utazol”, pici ívekkel. Nagyon élveztem a versenyt, egy új helyszínt ismertünk meg, új pályákat, és fejlődtünk szakmailag is.

A szerviz ismét nagyon jól teljesített, nem nagyon volt gond a Suzukival. Csak tankolni meg tisztítani kellett. Köszönöm a munkáját édesapának, és Szabó Krisztiánnak!

Ami nagyon jól esett még, hogy azt láttuk hogy nap közben egyre többen integettek a pálya szélén, így talán nem is mentünk olyan lassan.

Összességében egy pozitív csalódás volt ez a verseny számunkra, mert ismét nagyon szép helyeken versenyeztünk. Korrekt rendezés, korrekt emberekkel, korrekt pályákkal.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Büttner & Co, Kori ’96 Kft., Nyilas GSM Kft., Agrivál Kft., Zsirai Pincészet, Merencsics Autó Kft., Gazda Trans Kft., Szegecs Patrol Vagyonvédelmi Kft., Mr Kool., Precision Agri Kft.; Evolution Consulting Kft., Innovitas Nonprofit Kft.; Global-Union Kft.; Raiker Kft.; LaurusConsulting Kft.; C+D Automatika Kft.; Ital-Logisztika Kft.; ERKOMM Kft.; Dolo Étterem és Pizzéria; Airomov; Nagyatád Város; Novics és Társa Közműépítő Kft.

Legfrissebb cikkek