Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Március 14-én tartotta év eleji sajtótájékoztatóját a Gulf Racing Hungary csapata, ahol bemutatkoztak a csapat versenyzői és átadták a Gulf szponzorprogram tavalyi díjait is.

A sajtótájékoztató elején a Velenczei Ádám - Szedő Csaba duó ragadta meg a mikrofont és felvázolták az idei év terveit és újdonságait. Ádám és Csaba továbbra is a Korda Racing Hyundai i20 R5-ös versenyautójával vesz majd részt az Országos Rallye Bajnokság futamain, ahol a Hyundai 2018-as fejlesztési statégiájával szeretnének a top mezőny részesei lenni.

„A Veszprém Rallye kivételével teljes szezont tervezünk az idei évben. Az autónk továbbra is a Korda Racingtől érkezik, ami megkapja a 2018-as specifikációt, így bízunk benne, hogy folyamatosan az élmezőnyben tudunk majd autózni” – mondta Velenczei Ádám, majd hozzátette: „Eger előtt egy hosszabb tesztel szeretnénk hangolódni, ahol az új lengéscsillapítókat szeretnénk jól beállítani.”

A folytatásban Strider Zoltán - Apkó Andás duó kapta meg a mikrofont, Zoli az idei tervek felvázolása után a Gulf szponzorprogram díjazottjait ajándékozta meg.

„Továbbra is az Országos Rallye Challengben gondolkodunk. A tavalyi évhez hasonlóan öt aszfalt verseny van tervben, de idén az erősödő bajnokság ellenére jobban szeretnénk koncentrálni az eredményekre. Az autónk új hajtásláncot és szekvenciális váltót is kap, hogy még jobban versenyképes legyen, és esélyünk legyen a top ötben végezni” – tette hozzá Strider Zoli, aki a beszélgetés után a közönség kedvencei felé fordult.

Értékelte a 2017-es Gulf szponzorprogramot, majd említést tett az idei kiírásról is. A tavalyi év díjazottjai a nézői vonal főszereplői voltak. Szabó Attila, Magda Róbert és Molnár Ferenc világéletükben a nézőknek autóztak és ezen a szokásukon idén sem szeretnének változtatni.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Laha Facility Ltd., Betonútépítő Zrt., Euroaszfalt Kft., Stravia Kft., Siva Group Zrt., Gulf Lubricants Hungary Kft., R-carnet Service Kft., Eftech Kft., Szirt-Bau Kft., Wimmer Trans Kft., Tiszta Víz Üzletház, BM KOMP kompresszortechnika, Schönherz Informatikai Stúdió Kft., Hardy Working Tools, Honor Trans-Sped Kft., Max-Transport Bt., Prospero Gazdasági Kft., Lead Design Kft., Pápai Beton Kft., Al Visz Kft.

Legfrissebb cikkek