Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A horvátországi 7. INA Rally Kumrovec-en kezdi meg a 2018-as versenyszezont a Korda Racing, a csapat két R5-ös autójával és két magyar párossal ejti meg a bemutatkozást.

Az idei évben a megszokottnál korábban, már március első napjaiban harcba szállnak a Korda Racing versenyautói. A rövidebb pihenő annak is köszönhető, hogy a csapat R5-ös versenyautói iránt nemzetközi szinten is egyre nagyobb az érdeklődés. Gyakorlatilag 2018-ban már alig találni már szabad időpontot a csapat naptárában.

A Skoda és Hyundai R5-ösöket versenyeztető csapat két párosával is a nemzetközi versenysorozatokban folytatja a közös munkát. A Horvát Nemzeti Bajnokság és a Mitropa Kupa tavalyi győztesei, Hideg Krisztián és Kerék István a Skoda Fabiával, Várkonyi Szabolcs és Makai Gergely pedig a Hyundai i20-assal száll harcba. Mindkét páros első fellépésére március első napjaiban kerül sor, a horvátországi INA Kumrovec Rallyn.

„Amilyen korán kezdjük az idei évet, úgy tűnik olyan zsúfolt lesz a 2018-as szezonunk” – árulta el Korda Erik, a csapat tulajdonosa. ”Az elmúlt hetekben minden fontosabb kérdésre megszültetett a válasz és azt mondhatom, hogy mindkét R5-ös versenyautónk naptára megtelt az idei évre. Nagy örömömre szolgál, hogy három párossal is folytatni tudjuk a tavaly megkezdett közös munkát, miközben egy igazi nagy név is bizalmat szavazott nekünk. Hideg Krisztiánnal és Várkonyi Szabolccsal továbbra is elsősorban Magyarország határain kívül szállunk majd harcba. Idehaza Velencei Ádámmal döntöttünk a közös folytatás mellett, Ádám továbbra is a Hyundai i20-szal fog majd versenyezni, a Skodát azonban olyan pilótával láthatjuk majd a magyar versenyeken, akivel még nem dolgozunk együtt korábban.

Első versenyünkre Horvátországban kerül sor, a Zágráb közelében megrendezésre kerülő Kumrovec Rally párosaink számára még tét nélküli lesz. Ez egy rövid, egynapos verseny, négy gyorsaságival, ami kiváló lehetőséget kínál arra, hogy két héttel a Mitropa Kupa rajtja előtt, versenykörülmények között tudjunk felkészülni az ausztriai Rebenlad Rallye-ra.”

http://facebook.com/kordaracing

http://www.kordaracing.hu

http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Siva Group Zrt, MÁDA Plusz Kft, Stravia Kft, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Szerszámbróker Kft, StapleCare Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, Euroaszfalt Kft., Betonútépítő, Lánchíd 19 Hotel, Blaora Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Start Complex Service Kft., Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, Ventil Épületgépész, Young B.T.S. Kft., Equicom Kft, A. S. S. Kft, T-NC Technika, Muzsai Metall Kft, Industrial Electro Service Kft, Szalai International Kft, Szirt Bau Kft, Doktor Természet Kft, Steinerbrunner Győző, Rábakert, Régió Center Kft, Prémium Szerszámker Kft, Master-Pharma Kft, Al Oliva Kft, Pápai Beton Kft, Laha Facility, Travel 4 You

Legfrissebb cikkek