Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Teljesítette a 2017-es évre kitűzött második külföldi versenyét is az MR Racing Hondás alakulata a Neukirchner András - Guzi Róbert páros, akik a rossz időjárási körülmények és a technikai problémák ellenére is jól érezték magukat a 8. Rally Show Santa Domenica-n.

 

Pechesen indult a csapat kiutazása, mert este a határon elkezdett csörögni a szervizbusz váltója, ezért a versenyautót ott kellett hagyniuk, majd visszautazni Pécsre, ahol mindent át kellett pakolni a régi szervizbuszba, és újra neki vágni a Horvátországba tartó útnak. A hosszú és megterhelő út után mindenki a verseny hivatalos rally party-ján próbált kikapcsolódni.

Szombaton az átvételek mellé a shakedown és a patinás rajtceremónia került a programba. Minden nagyon gyorsan zajlott, talán ennek is köszönhető, hogy a csapat picit elkésett a verseny előtti tesztről.

„Kicsit késve érkeztünk a hivatalos tesztre, így az öt körünkből egyet a pályabejárásra, egyet pedig az ismerkedésre kellett fordítanunk” – kezdte a hétvége értékelését Neukirchner András, majd hozzátette: „Az első éles körünkön előjött egy hiba, a váltó műszerfali visszajelzője nem mutatott semmit. Éjszaka a csapat próbálta orvosolni a problémát, ám végül nem sikerült megoldaniuk.”

A vasárnapi napra öt szakasz terveztek a szervezők, de az éjszakai heves esőzés és a versenyen történt baleset miatt végül csak négy szakaszt rendeztek meg.

„Számítottunk az esőre és a sárra, hiszen az elmúlt években is hasonló időben volt ez a rally show. A váltó visszajelző miatt eggyel több dologra kellett figyelnem, ez is rányomta a bélyegét az eredményre, majd a harmadik szakasztól a motor nem forgott ki rendesen. Először elektromos problémára gondoltunk, majd később kiderült a katalizátor okozta a hibát” – tette hozzá András.

Végül a srácok egy perces hátrányt szedtek össze a kategóriatársaktól és természetesen csalódottak az eredmény miatt. Remélhetőleg a Mikulás Rallye-ig sikerül megoldani a problémákat, hiszen Veszprémben szép eredménnyel szeretnék zárni a 2017-es évet.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Mirelit Mirsa Zrt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., GPsped Kft., Prior Kft., Kozák Kft., Fiscat Online Pénztárgépek, Fáraók Tours, PSL Hungary Kft., Alox Kft., Bátori Kert-Plusz Kft., White PSL Trans Kft., Twolex Kft., Röplap Bt., Bervent Hõ- és Légtechnikai Kft., Gamma-Modul Kft., Jump Energy, Teherati 2006 Kft., Kereken-Pálya Kft., GULF Oil Hungary, Wavecom Informatikai Kft., Berger Stanc Kft., Lajkó Tibor fényező, HHC Kft., Pro Express Bt., Autóüveg Abrók, KBT Dekor Hungary Kft., Lozandro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Unit Design Kft., Hungaro Car Group Kft., Fehérné és Társa Bt., Pannon Led Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Autogumiplaza-Pirelli, Mega-LKW Kft., Autósport és Formula Magazin, Rally Café Magazin

 

Legfrissebb cikkek