Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A hétvégi szezonzáró egri versenyen a Garmin Racing Team-et ezúttal a Gyarmati Ariel-Kocsis György duó képviselte. A párosnak ezúttal nem akadtak technikai gondjai, így a saját tempójukban autózva meg is szerezték az ORC értékelés első helyét.

 

Gyarmati Ariel: - Szerencsére az időjárás kegyeibe fogadta a versenyzőket és nézőket egyaránt a hétvégén. Szép napsütéses időben volt részünk. A verseny a pénteki rajtceremóniával vette kezdetét a Dobó téren, ahol ismételten szép számú közönség volt kíváncsi az indulókra. Ez nagy öröm számunkra, hogy ilyen sok szurkolója van egy-egy rallye futamnak.

- A szombati napon kilenc gyorsaságit kellett teljesítenünk. Technikai problémáktól mentesen tudtuk az egész napot teljesíteni. Ismerős volt mindegyik pálya és kedvelem is őket, így óriási fejtörést nem okozott. Igaz, hogy borzasztóan tempós részek is voltak benne, de ez helyi adottság. Nagyon jó minőségű volt mindegyik és most a belső ív gumik is a helyükön maradtak. Az utolsó kör már sötétben zajlott, viszont így, hogy száraz körülmények között versenyeztünk egyáltalán nem volt problémám az éjszakai menettel, sőt először mentem úgy az estében, hogy még élveztem is. A nap végén tizenhét másodperces előnnyel zártunk, így izgatottan vártuk a másnapot.

- Vasárnap hat gyorsasági szakasz várt ránk három körben. A hosszú mérvadó gyorsaságit mindig megnyertük és az előnyünket tovább tudtuk fokozni. Sikerült ezt az előnyt a végéig megtartani, ezzel megnyertük az egri versenyt. Nagyon örülünk, hogy az autó végre ütőképes, és ez a jövő évet tekintve bizakodásra ad okot.

- Az ORC év végi értékelésében ezzel az első hellyel a harmadik helyen végeztünk, szegény Domit letaszítottuk a dobogóról.

- Az idei évben még szeretnénk egy Mikulás Rallye-n indulni. Jövőre pedig meglátjuk, hogy hogy alakul. Bízunk benne, hogy sok jó dolog vár ránk 2018-ban is.

Köszönjük Szponzorainknak: GARMIN, Récsei Busz Kft., Print-Shop, Strapa-Pack Kft., Moresimp, www.palinkaABC.hu, ibg, Lubetech, Dr. Marcus, Gulf, Send-Ex csoport, Spedimex hungary, Sziró Kft., DuPont

 

Legfrissebb cikkek