Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az R5-ös Hyundaios karierje során először az 1-es rajtszámot kapta az LP Winner Motorsport párosa, a Lovász Pál - Kürti Tamás egység.

 

Egy tesztel kezdődött az M6LOG Int. Baranya Kupa, ahol a fiúk intenziven állitgatták az autót és izgatottan várták a másnapi folytatást.

Szenzációsan kezdődött a nap, hiszen a srácok mindkét szakaszt meg tudták nyerni, csak a prológon engedtek ki picit, ahol második helyen értek célba.

„Ezért jöttünk, hogy nyerjünk és most bizonyiottuk, hogy az autónk is tudja ezt. Nagyszerű szakaszokon mentünk, nagyon élveztük az egészet, de sajnos a nap végén ismét el kellett keseredjünk” – értékelte az első napot Lovász Pál.

Sajnos kijukadt a Hyundai tankja és péntek este nem könnyű hasonlót szerezni. A csapat mindent megtett, hogy Pál és Tamás folytatni tudja, az egész éjaszájukat erre áldozták és végül sikerült megjavitani az autót. Bánat az örömben, hogy csak szuper rally szabályok szerint folytathatták a versenyt, ami tiz perces időbüntetést jelentett.

„Áldozatos munkával a srácok éjszaka megjavitották az autót és tudunk ma rajtolni” – nyilatkozott boldogan a szombat reggeli szervizben Pál, majd hozzátette: „Annak ellenére, hogy már nem rúghatunk labdába az élmezőnyben, nem fogunk sétakocsizni ma sem, hiszen azért jöttünk ide, hogy teszteljünk és tanuljuk az autót.”

A srácok végig az élmezőnyben autózva, a 10 perces büntetésükkel az abszolút 15. helyig tudtak előrelépni. Ha a tiz perc nélkül számoljuk a második helyen értek volna célba.

Folytatásban a szinte hazai pályán zajló Budapest Rallye vár a csapatra.

Köszönjük Partnerinknek: Kamion Fényező Kft., Hyundai Magyarország, M6 L.O.G Kft., Service Solution Kft., Geri Ügyvédi Iroda, Bus Center Kft., TPA csoport Magyarország, Mini-Busz Kft., Expert Lajta Kft., Hunnoid, Kövesdi Kft, millaco.hu

 

Legfrissebb cikkek