Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A hosszú és eseménydús hétvége egy tollvonással megváltozott, ugyanis a Budapest Rallye rendezője lemondta a szeptember első hétvégéjén esedékes rendezvényét, így csapatunk csak a Hungaroringen rendezendő Extreme Technical Weekendden vesz részt.

 

Szeptember első hétvégéjén ért volna véget a rally és a drag szakág vakációja, de a Budapest Rallye lemondásának köszönhetően csak Kiss György szakítja meg a pihenőjét. A Neukirchner András - Guzi Róbert párosnak pedig új verseny után kell néznie. Sokáig lebegett szem előtt a szlovéniai Mitropa Kupa versenyeként megrendezendő Rally Nova Gorica, de a csapat inkább itthonról a Porrogszentkirályi 7x Görbe Kupát választotta.

„Nagyon szomorúak vagyunk, hogy ilyen megtörténhet, hogy egy rangos hazai versenyt az adott héten mondanak le. Teljes erőbedobással készültünk, hiszen új környezetben és új szakaszokon versenyezhettünk volna” – nyilatkozott Szilágyi Tamás, a csapat koordinátora.

A hatósági engedéllyel kapcsolatban kialakult helyzet miatt a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség és a Kelet-Autósport Kft. megállapodott arról, hogy a 2017. szeptember 1-2-re tervezett Budapest Rallye lemondásra kerül. Az elmaradt futam pótlásáról az MNASZ és a Rendező közösen, várhatóan november 10 és 12 között gondoskodik.

170830 kiss n 2

„Az egyik szemünk sír, a másik nevet” – folytatta Tamás, majd hozzátette: Úgy terveztük a hétvégét, hogy csütörtöktől a Budapest Rallye-n vagyunk és a csapat főszerelőjénél Kiss Györgynél töltjük a hétvégét, aki a Hungaroringi versenye miatt nem tudja ellátni rallys szerepkörét. Mivel a rally szombat este befejeződött volna vasárnapi programnak a Gyuri versenyének látogatását terveztük be, ami most már szombatra is választható.”

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Mirelit Mirsa Zrt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., GPsped Kft., Prior Kft., Kozák Kft., Fiscat Online Pénztárgépek, Fáraók Tours, PSL Hungary Kft., Alox Kft., Bátori Kert-Plusz Kft., White PSL Trans Kft., Twolex Kft., Röplap Bt., Bervent Hõ- és Légtechnikai Kft., Gamma-Modul Kft., Jump Energy, Teherati 2006 Kft., Kereken-Pálya Kft., GULF Oil Hungary, Wavecom Informatikai Kft., Berger Stanc Kft., Lajkó Tibor fényező, HHC Kft., Pro Express Bt., Autóüveg Abrók, KBT Dekor Hungary Kft., Lozandro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Unit Design Kft., Hungaro Car Group Kft., Fehérné és Társa Bt., Pannon Led Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Autogumiplaza-Pirelli, Mega-LKW Kft., Autósport és Formula Magazin, Rally Café Magazin

 

Legfrissebb cikkek