Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Jó emlékekkel várja a 2017-es Országos Rallye Bajnokság első murvás versenyét, az Iseum Rallye-t a Sajtós Dénes - Paizs Róbert páros. A miskolci teszt baleset után a Honda teljesen új karosszériát kapott és készen áll a hétvégére.

Az elmúlt két évben Dénes mindkétszer kategória második helyen végzett a Rallye2-es mezőnyben, ám idén sokkal másabb lesz minden, hiszen az a bajnokság kevesebb szakaszon kisebb versenytávot teljesít, mint az ORB. Ebből adódik az is, hogy nem versenyeztek még minden szakaszon, így a pályabejárást még komolyabb körültekintéssel kell kezeljék.

„Szeretünk Szombathely környékén versenyezni, sok szép emlékünk származik innen. Az idei évben is fontos az eredmény, de az elsődleges a kilométerek gyűjtögetése” – kezdte a beszélgetést Szilágyi Tamás a csapat koordinátora.

A csapat még sosem versenyzett Pirelli gumival murván, ezért a féktávokat is sokat kell majd gyakorolni, és szerencsére erre meg is lesz a lehetőség, hiszen a rendező az idei évre is kiírta a hivatalos tesztet, amin a srácok részt vesznek majd.

„Feltöltöttük a szervizbuszt új versenyabroncsokkal és reméljük, hogy ezen a téren nem szenvedhetünk hátrányt a többiektől. Az egész csapat már nagyon várja, hogy ott legyünk a versenyen és újra bekerüljünk a rallye vérkeringésébe” – zárta a beszélgetést Tamás.

A 2017-es Iseum Rallye 11 gyorsasági szakasszal és 133,8 versenykilométerrel várja az Országos Rallye Bajnokság résztvevőit.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Mirelit Mirsa Zrt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., GPsped Kft., Prior Kft., Kozák Kft., Fiscat Online Pénztárgépek, PSL Hungary Kft., Alox Kft., Bátori Kert-Plusz Kft., White PSL Trans Kft., Twolex Kft., Röplap Bt., Bervent Hõ- és Légtechnikai Kft., Gamma-Modul Kft., Kereken-Pálya Kft., GULF Oil Hungary, Wavecom Informatikai Kft., Berger Stanc Kft., Lajkó Tibor fényező, Honda Heart Club, Pro Express Bt., Autóüveg Abrók, KBT Dekor Hungary Kft., Lozandro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Pannon Led Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Autogumiplaza-Pirelli, Rov Part Kft., Mega-LKW Kft., Autósport és Formula Magazin, Rally Café Magazin


Legfrissebb cikkek