Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az év második futama sem úgy sikerült a Garmin Racing Team versenyzői számára, ahogyan előzetesen elképzelték. A technika ördöge minkét versenyzőpároson kifogott. Domonkos László- Horváth István, Gyarmati Ariel- Németh Gergő azonban nem keseredik el, hanem várják az első murvás versenyt, ahol bíznak a sikeres, problémáktól mentes, nyugodt futamban.

Domonkos László: - A pályákat szerintem tökéletesen sikerült feldolgozni. Mindegyik szakaszon versenyeztem már, kivéve a sámsonházai részt, ami rövidsége ellenére nagyon tetszett.

- Azonban nem sokáig tudtunk sajnos ezen a futamon sem versenyben maradni, mivel az első gyorsasági vége előtt két kanyarral megszűnt az erőátvitel és csak a lendületnek köszönhetően tudtunk áthaladni a célvonalon nagyjából 40 km/h sebességgel. A beíróig gurulva még próbálkoztam sebességet találni és meglepetésemre sikerült is egy idő után. Ezen felbátorodva még elrajtoltunk a következő szakaszon, de sajnos pár kilométer után újra ugyanaz történt, így ki kellett állnunk.

- Nagy valószínűséggel a kuplung vetett véget a versenyünknek, de végleges választ majd az autó szétszedése után tudok mondani.

- Nyilván nem így képzeltük el az év elejét, de előre nézünk és a következő versenyre készülünk.

- A Szombathely Rallye-n indulunk, ahol remélem egy vezetői és műszaki hibától mentes versenyt fogunk tudni teljesíteni.

Gyarmati Ariel: - A szombati pályákat elég jól ismertük, így a pályabejárás során inkább a salgói részre fordítottunk nagyobb figyelmet.

-Az autót beállítani a verseny előtt ismét nem sikerült. Úgy rajtoltunk el, hogy most sem volt megfelelő. Így az első napon folyamatosan javítottunk, állítottunk rajta. Amennyivel jobb lett mindig az autó, úgy lettünk mi is egyre bátrabbak.

- A harmadik helyen álltunk a szombati nap végén. Vasárnap azonban az első gyorsasági szakaszon váltó probléma miatt kénytelenek voltunk feladni a versenyt. Értékes pontoktól búcsúztunk ismételten. Kettő futamból kettőről voltunk kénytelenek kiállni. Eléggé el voltunk keseredve e miatt. Az azonban egy kicsit vigasztal minket, hogy az autó jó lesz, ha sikerül mindent jól beállítani. A váltó volt az egyetlen alkatrész, amelyet nem cseréltünk ki újra. Nem ért minket teljesen váratlanul, de jó lett volna, ha kibírja.

- Minden esetre már nagyon várjuk a murvát, amely pár év óta a kedvenceink között szerepel. Az EVO VI-os Mitsubishivel nagyon jókat autóztunk a murván, bízunk benne, hogy ezzel az autóval is hasonló élmény lesz.

Köszönjük Szponzorainknak: GARMIN, Récsei Busz Kft., Print-Shop, Strapa-Pack Kft., Moresimp, www.palinkaABC.hu, ibg, Lubetech, Dr. Marcus, Gulf, Send-Ex csoport, Spedimex hungary, Sziró Kft., DuPont


Legfrissebb cikkek