Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Pályafutása eddig legjobb eredményét érte el Velenczei Ádám, aki Szedő Csabával és a Hyundai i20 R5-tel az abszolút harmadik helyen zárta a Steelvent Ózd Rallyt, amit másnap a budapesti Nagy Futamon ünnepelhetett meg egy kis örömautózással.

Velenczei Ádám: Úgy érzem, hogy nagyon sokat haladtunk előre abban, hogy minél jobb legyen az autó, igazán hasznosnak bizonyult a verseny előtti teszt. Ami megnyugtató, hogy nem csak érzésre lett jobb, de a versenyen az időeredmények is visszaigazolták, hogy gyorsultunk Miskolchoz képest. Természetesen nagyon örülök az eredménynek, hiszen most először tudtam dobogóra állni, ráadásul egy nagyon komoly mezőnyben, 16 R5-ös autó között értük el a harmadik helyet. Kellett egy kis szerencse is, de talán amit a sors tavaly, illetve idén Miskolcon elvett tőlünk, azért most kárpótolt.

Most ugyan kezdhetünk mindent előröl, hiszen Szombathelyen aszfaltról murvára vált a magyar bajnokság, de azért az sokat segít, hogy van már másfél verseny és cirka 100 tesztkilométer tapasztalatom az autóval. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Korda Eriknek és a Korda Racingnek az eddigi munkáért illetve a lehetőségért, hogy idén május 1.-én mi is részesei lehettünk a Nagy futamnak, életre szóló élmény volt ekkora embertömeg között autózni az Andrássy úton.

Szedő Csaba: Végig nagyon kellett sietni, mert az első öt-hat autó annyira szorosan megy együtt, hogy gyorsról-gyorsra tized döntöttek hol ide, hol oda. A második gyorson sajnos megállítottak minket, ott hideg gumival mentünk és egy picit többet kaptunk a többiektől és a negyedik helyen zártuk az első napot. Vasárnap próbáltunk felzárkózni, miközben Ranga Petit és Turán Fricit is magunk mögött akartuk tartani. A pályák a verseny második napján már nagyon felhordásosak voltak, Cereden egy picit elmaradtunk a saját várakozásainktól, úgy éreztük ott egy picit előrébb tudunk majd végezni. Nagyon örülünk, hiszen eddig ez a legjobb eredményünk, az egész csapat nagyon jól dolgozott, mindenkinek köszönjük a segítséget!  

Az Overdose Racing Team partnerei: Betonútépítő Zrt., Euroaszfalt Kft., Absolut Hostess Kft. Gulf, Unifilter Kft., Schönherz Informatikai Stúdió Kft., BM KOMP kompresszortechnika, Eftech Kft, Max-Transport Bt, Dynamic Út Kft., Bolyki Terra Kft.,  Euroll Hungária Kft., Honor Trans-Sped Kft., Tiszta Víz Üzletház, Pápai Beton Kft., Salgó polctervező, NoGlu Cukrászda, L&L Trans Kft., Stravia Kft., Acsay László E.V. Személy- és teherszállítás, Megafon Rádió

 


Legfrissebb cikkek