Maximálisan felkészülve várja az ORB-s debütálását a Sajtós Dénes - Paizs Róbert páros, akik a 2017-es évtől a legmagasabb nemzeti bajnokságban próbálnak szerencsét.

A csapat és a Honda Civic Type-R is készen áll a Miskolci versenyre, ahol a Mitsubishik mellett szinte csak gyári versenyautó lett nevezve az Országos Rallye Bajnokság 2017-es szezonnyitó futamára, ami nagyon komoly szintre emeli a bajnokságot.

„Az autó 100%-osan fel lett újítva, amivel a napokban készültünk el. A beindítás előtt jelentkezett egy kábelezésből származó elektromos hiba, de szerencsére Dénesnek sikerült orvosolni a problémát” – kezdte a beszélgetést Szilágyi Tamás a csapat koordinátora.

A srácok már nagyon várják, hogy ott legyenek és bele kerüljenek az ORB vérkeringésébe. Az eddigi hétvégés versenyek felcserélődnek számukra egy fél hetesre, hiszen már csütörtökön elkezdik a pályák feldolgozását.

„Minden más lesz, mint eddig, ahogy szokták mondani ez más kávéház lesz, de mi szeretjük a kihívásokat. Sajnos nem sokan vagyunk a kategóriában, de a kétkerekes kupa már annál izgalmasabbnak tűnik” – folytatta Tamás.

Dénes bevallása szerint megpróbál magához képest jól menni, viszont ha nem érzi az autót, vagy a beállítások nem lesznek tökéletesek, akkor a nézőknek fog autózni. Szoknia kell még a kocsit, ami szinte teljesen átépült a tavalyi évhez képest, így a beállításokat is újra kell majd gondolnia.

„A pályák egy részét ismerjük, de vannak, amiken még sosem mentünk, így ha végig megyünk rengeteg tapasztalatot és hasznos kilométert tudunk majd gyűjteni” – zárta a beszélgetést Tamás.

A csapat főszerelője Kiss György sem tölti a hétvégéjét tétlenül, hiszen szombaton számára elkezdődik a Drag Bajnokság. Így ő csak szombaton este tud csatlakozni a rallys csapathoz, remélhetőleg addig nélküle is elboldogul majd a csapat.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Mirelit Mirsa Zrt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., GPsped Kft., Prior Kft., Kozák Kft., Fiscat Online Pénztárgépek, PSL Hungary Kft., Alox Kft., Bátori Kert-Plusz Kft., White PSL Trans Kft., Twolex Kft., Röplap Bt., Bervent Hõ- és Légtechnikai Kft., Gamma-Modul Kft., Kereken-Pálya Kft., GULF Oil Hungary, Wavecom Informatikai Kft., Berger Stanc Kft., Lajkó Tibor fényező, Honda Heart Club, Pro Express Bt., Autóüveg Abrók, KBT Dekor Hungary Kft., Lozandro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Pannon Led Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Autogumiplaza-Pirelli, Rov Part Kft., Mega-LKW Kft., Autósport és Formula Magazin, Rally Café Magazin