Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Garmin Racing Team párosa Gyarmati Ariel-Kocsis György a szezon záró ózdi futamon technikai problémákkal küzdve ugyan, de sikeres célba érkezést követően megszerezte a várva várt ORC bajnoki címet.

Gyarmati Ariel: - Megpróbáltunk a lehető legjobban felkészülni az ózdi versenyre, hiszen a bajnoki cím sorsa múlt rajta. A pályák feldolgozása jól sikerült és izgatottan vártuk az első napot.

- Hiába a precíz felkészülés már az első gyorsasági szakaszon gondjaink akadtak a fékkel, ami elég nehezen oldódott meg, de kibírta a verseny végéig. A bal első fékünk fogott be, ami nagyon megnehezítette a dolgunkat a gyorsasági szakaszokon, valamint kockáztatta a versenyben maradásunkat. Azonban az első pálya végéhez érve láttuk, hogy Hevesi Pistiéknek is komoly gondjuk akadt. Nekik a váltójuk adta fel a küzdelmet, és nem is tudták folytatni a versenyt. Ekkor már tisztában voltunk vele, hogy csak rajtunk és az autón múlik, hogy meg tudjuk-e szerezni a bajnoki címet. Szerencsére sikerült végig versenyben maradnunk.

- A pályákkal semmi gond nem akadt, egy kisebb részt leszámítva, amely nagyon rossz minőségű murvás talaj volt. A szervezéssel elégedettek voltunk. Pörgős, kedvező időjárási körülményekkel rendelkező, szerencsés versenyt tudhatunk magunk mögött.

- A célba érkezést követően nagyon boldogok voltunk, mert bár a mecseki futamon egy parányi hiba miatt kiestünk, most mellénk állt a szerencse, és hát tudjuk, hogy a technikai sportokban a szerencse nagyon meghatározó. Azt azonban sajnáljuk, hogy nem egy valós küzdelemben dőlt el a bajnoki cím sorsa.

- Az idei évben szeretnénk még a Mikulás Rallye-n rajthoz állni. A jövő évet pedig még nem tudjuk pontosan hogyan alakul. Megvárjuk a kiírásokat és aszerint döntünk. Mindenképpen szeretnénk versenyezni, és olyan bajnokságban indulni, ahol tudunk harcolni ismét az abszolút bajnoki címért.

Köszönjük Szponzorainknak: GARMIN, Récsei Busz Kft., Hungaromarket, Print-Shop, strapa-pack Kft., marsopont, www.palinkaABC.hu, ibg, Lubetech, Dr. Marcus, RolandPlast, Szidó Trade Kft., Gulf, Send-Ex csoport, Spedimex hungary, Pentel- Szer Kft.


Legfrissebb cikkek