Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Hatalmas fesztiválhangulat, az idei évad leglátványosabb futamai, nagyon sok család, szórakoztató gyermekprogramok és természetesen Kiss Norbi lenyűgöző sikerei. Ilyen volt az idei mogyoródi Kamion EB és Fesztivál augusztus 27-28. hétvégéjén.

„Nagyon boldog vagyok, hogy ennyien eljöttek szurkolni nekem a Hungaroringre, hihetetlen energiát tud adni, amikor mindenhol transzparenseket és hangosan buzdító közönséget látok. A kisebb-nagyobb izgalmak mellett nagyon elégedett vagyok a hétvégi magyar versenyen mutatott teljesítményemmel, ugyanis a legeredményesebb pilótaként minden futamon sikerült dobogóra állnom, ami rendkívüli eredmény. Nagy csatározások közepette kétszer hoztam el a harmadik helyet és szintén kétszer állhattam fel a dobogó második fokára. Egy kis hiányérzetem azért van, hogy az első hely kimaradt a repertoárból, de ennek ellenére úgy gondolom, ez egy fantasztikus siker az új csapatommal, a Tankpool24-gyel és a Mercedes-szel. Ami pedig még szebb, hogy ezekkel a dobogós helyezésekkel felértem a tabella harmadik helyére, ami rendkívül biztató a jövőre nézve” – értékeli boldogan a hétvégét Kiss Norbi, kétszeres Európa-bajnok kamionversenyzőnk.

160831 kamioneb n2

A mogyoródi Kamion EB és Fesztivál exkluzív versenye, a BlancPain GT Series kimondottan nagy népszerűségnek örvendett, mindenki kíváncsi volt, hogy a leggyorsabb GT3-as luxusautók mire képesek a versenypályán. Emellett a nagy hagyománynak örvendő Swift Cup Europe-ot is rengetegen követték.

160831 kamioneb n4

Természetesen a nap fénypontja mindig a kamionok fordulatokban gazdag csatája volt. A félelmetes monstrumok okoztak azért izgalmas pillanatokat: volt falba csapódás, kiugró kerekek, szenzációs előzések, óriási harcok és váratlan fordulatok, azaz minden, ami versenypályán elképzelhető. Vasárnap a zárófutamot Norbi az ötödik helyen zárta, azonban az első és második helyezettet sebességtúllépés miatt megbüntették, így a szombathelyi pilóta feljött a dobogós harmadik helyre, így minden futam után az emelvényről integethetett a lelkes közönségnek.

160831 kamioneb n3

A gyerekekkel érkezők is remekül szórakoztak a családbarát fesztiválon, hisz számos érdekes kitelepülés várta a kisebbeket és nagyobbakat. A nagy melegben kígyózó sorok álltak a frissítőkért, melyek a baráti áraknak köszönhetően még jobban estek.

160831 kamioneb n5

A Kamion EB és Fesztivál idei eseményeire szombaton 11 ezren, míg vasárnap 21 ezren látogattak ki, így összesen 32 ezer néző szurkolt élőben Kiss Norbinak és az OXXO csapat angol pilótájának Ryan Smith-nek.

Bízunk benne, hogy jövőre újra találkozunk és újabb Kiss Norbi győzelmeket ünnepelhetünk együtt!

 


Legfrissebb cikkek