Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Egy balszerencsés futammal a háta mögött kimondhatjuk, nincs jó éve eddig Gyenes Andrásnak. Székesfehérvárra kikapcsolódni érkezik, szeretne egy önfeledt autózást bemutatni, minden feszültség nélkül. Ahogy tudjuk azt már korábbról, nem a bajnoki cím a célja, sokkal inkább a saját maga szórakoztatása.

Sikerült elfeledni már a miskolci balszerencsés versenyed? Idézzük fel egy pillanatra mi is történt ott Veled.

Szeretem a rosszat gyorsan elfelejteni,inkább a jó dolgok maradnak meg bennem,amiből épitkezni lehet.

A miskolci versenyt nagyon technikásnak és változatosnak találtam egészen a hatodik gyorsasági végéig. A hetedik sátai szakasz rajtjában sajnos leszakadt a lendítőkerék a fötengelyröl,így kiállni kényszerültünk.

A korábbi évekből ismerős a székesfehérvári verseny? Indultál már itt?

Fehérváron még nem indultam,egyedül az oroszlányi gyosaságit ismerem és magyon szeretem. Szerencsére Arnoldnak ez hazai verseny, így a tapasztalataiból építkezve maximális nyugalommal kezdhetjük meg a hétvégét. Ő már 2006-ban is ment ezeken a pályákon, így a helyeismerettel nem lesz gondunk.

Ha megnézzük az előtted álló gyorsasági szakaszokat, akkor melyik fekszik neked, illetve az autónak leginkább? A rövidebb, vagy a hosszabb szakaszokat kedveled inkább?


A jó minőségű aszfaltos pályákat szeretem. Az elmúlt években a hosszabb szakaszokon edződtem, ami segíthet a nyári melegben jobban koncentrálni. 30 fok feletti hőmérsékleteket jósolnak a hétvégére, ami ugye tudjuk, hogy a kocsiban még magasabbra rúg.

A Lada inkább a fákkal árnyékolt részeket kedveli a hűtése miatt, és szerencsénkre a leghosszabb gyorsasági pont ilyen lesz.

A korábbi rutinnal ellentétben a navigátor ülésben történt egy csere. Hogy hat ez Rád, mint pilótára?

Örülök,hogy Arnolddal kipróbálhatjuk egymást, és tapasztalatot tudunk cserélni. Óriási rutinnal rendelkezik és ez segíteni tudja az eredményes autózásunkat.

Ha előre lehetne kívánni, milyen pozícióval lennél elégedett a verseny végére? Úgy is kérdezhetném, mire tippelsz?

Szeretnénk a kategória dobogóján végezni. Ehhez a felkészülésünkön kívül a technika angyala és egy kis szerencse is kell. De egy biztos, Mi mindent el fogunk követni, hogy rajtunk ne múljon.

Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen remek csapatban, profi körülmények közt, remek emberekkel tölthetem a verseny hétvégéjét Fehérváron.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést:  Evolution Consulting Kft., Innovitas Nonprofit Kft., Ecoffice Technology Kft. - Sigillanda,  Avanzo Trade Kft. - The Body Shop; Global Union Kft. – Kyocera; RAIKER Kft.; Egrokorr Festékipari Zrt.; Dome Facility Services Group Kft.; Bbd 96 Kft.


Legfrissebb cikkek