Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A szombaton elszenvedett baleset után vasárnap visszaállt a versenybe és végül az abszolút nyolcadik helyen fejezte be az V. Gyulai Várfürdő Kupát Korda Erik és Csató Attila.

Nem indult jól a Korda Racing versenyzőpárosa számára a Gyulai Várfürdő Kupa befejező napja sem, ugyanis a vasárnapi nyitószakasz rajtjában Erikék olajfolyást észleltek a HRX Fordon és jobbnak látták visszatérni a szervizbe a hiba kijavítására. A Korda Racing szerelőcsapata hamar orvosolta a hibát így a nap második felére már hadra foghatóvá vált a versenyautó. Erikék visszatértek a maradék két gyorsaságira, melynek számukra már nem volt sok tétje, mindössze arra ügyeltek, hogy biztonságban célba vigyék az autót. A kitűzött célt teljesítették és végül az abszolút nyolcadik helyen szakították át a célszalagot.

„Ez a hétvége a „minél hamarabb elfelejteni” címkéjű polcra fog felkerülni.” – kezdett a hétvége összegzésébe Korda Erik. ”Idén semmi sem jött össze Gyulán, a gumiválasztásunk egyedül a prológon volt jó, szombaton pedig elkövettem egy hibát, ami a bajnokság szempontjából nagyon sokba került. Megpróbálunk tanulni az itteni hibákból és hétfőtől már a következő futamra fogunk koncentrálni. Erre bőven van időnk, hiszen két hónapunk van az augusztusi Hungarian Baja-ig, éppen ezért a tavalyi évhez hasonlóan előfutóként idén is részt veszünk a hétvégi Veszprém Rallyn, melynek egy része azon a területen zajlik ahol a Hungarian Baja pályája is kanyarog. Túl vagyunk a szezon első felén, mely messze elmaradt a várakozásainktól, a szezon második fele azonban még hátra van, a Hungarian Baja pedig háromszoros szorzóval számít a bajnokságba így nagyon fontos, hogy ott a legjobb formánkat hozzuk.”

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Novomatic, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, Frimedia Kft, Szerszámbróker Kft, SurgiCare Kft, , StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop Kft, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Gordius Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS Könyvelés tanácsadás Bt., Sinus-Networks Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, VIWA Vitaminvíz, Iramko Vezérléstechnika Kft, Iramko Trade Kft, Revo-Tec Bt, Atervinning Kft, Transvinning Kft, Equicom Kft, Prevenció Patika, Steinerbrunner Győző, Sophia-NET Kft, A. S. S. Kft, Ökobusz Kft, Landrich Kft, CNC Factory Kft, Muzsai Metál Kft, ReKa Gym, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Sandlander Kft, Bialabok Alexandra


Legfrissebb cikkek